r
Nosalty Logó

Dijoni mustáros csirkemell szeletek

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Tmeli
Dijoni mustáros csirkemell szeletek
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 515 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2058 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 156 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    63.5 g

Zsír

  • Összesen
    26.3 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    239 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1382.9 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    224 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    664 mg
  • Nátrium
    342 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    234.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    156 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    24 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    30 micro
  • Kolin:
    219 mg
  • Retinol - A vitamin:
    154 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10 micro
Összesen 515 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    254.2 g

Zsír

  • Összesen
    105.3 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    956 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5531.6 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    259 mg
  • Kálcium
    896 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    336 mg
  • Foszfor
    2655 mg
  • Nátrium
    1370 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10.4 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    937.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    624 micro
  • B6 vitamin:
    8 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    96 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    121 micro
  • Kolin:
    877 mg
  • Retinol - A vitamin:
    615 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    88 micro
  • β-crypt
    10 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 2058 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 72% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.2 g

Zsír

  • Összesen
    8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    72 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    418.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    201 mg
  • Nátrium
    104 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.8 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    71 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    66 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 156 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A húst kikloffoljuk, szeletekre vágjuk, megsózzuk, borsozzuk, majd mindkét oldalát bekenjük dijoni mustárral, és megszórjuk mustármaggal.
  2. Olívaolajon, néhány perc alatt oldalanként megpirítjuk. Jénai tálba lerakjuk. A visszamaradt olajban a tejfölt beletesszük, pár percig forraljuk, és ráöntjük a húsra.
  3. Fólia alatt 15 perc alatt összesütjük, megszórjuk sajttal, és további 5 perc alatt pirosra sütjük.
  4. Megszórjuk petrezselyemmel, és visszatoljuk a még meleg, de nem forró sütőbe, hogy az ízek és az illatok összeérjenek.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 280
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 13
  • Össznézettség: 29503
  • Feltöltés dátuma: 2011. július 06.

Ajánló

Burgonypürével tálaljuk.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A dijoni mustár finom erejét, minden mustárkedvelő nagyra értékeli, és szívesen fogyasztja, így vagyunk ezzel mi is.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...