Datolyaszilvás mascarponekrém
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Glaser
adag
Előkészítés
perc
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
200g datolyaszilva118 kcal
-
50g mascarpone202 kcal
-
19 kcal
-
75g habtejszín219 kcal
Összesen
558
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
400g datolyaszilva235 kcal
-
100g mascarpone404 kcal
-
10g vaníliás cukor39 kcal
-
150g habtejszín438 kcal
Összesen
1116
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 16% Zsír
-
60.6g datolyaszilva36 kcal
-
15.2g mascarpone61 kcal
-
1.5g vaníliás cukor6 kcal
-
22.7g habtejszín66 kcal
Összesen
169
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-crypt
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6.1 g
Zsír
-
Összesen 44 g
-
Telített zsírsav 16 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 83 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 190 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 1 mg
-
Kálcium 65 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 20 mg
-
Foszfor 74 mg
-
Nátrium 27 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 38.5 g
-
Cukor 28 mg
-
Élelmi rost 6 mg
VÍZ
-
Összesen 182.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 345 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 17 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 25 mg
-
Retinol - A vitamin: 206 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 470 micro
-
β-crypt 2431 micro
-
Likopin 267 micro
-
Lut-zea 1401 micro
Összesen
558
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-crypt
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 12.2 g
Zsír
-
Összesen 88 g
-
Telített zsírsav 32 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 167 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 380 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 130 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 149 mg
-
Nátrium 54 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 76.9 g
-
Cukor 57 mg
-
Élelmi rost 12 mg
VÍZ
-
Összesen 365.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 691 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 26 mg
-
D vitamin: 35 micro
-
K vitamin: 13 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 33 micro
-
Kolin: 51 mg
-
Retinol - A vitamin: 411 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 940 micro
-
β-crypt 4862 micro
-
Likopin 534 micro
-
Lut-zea 2802 micro
Összesen
1116
kcal
- 2% Fehérje
- 14% Szénhidrát
- 16% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Nátrium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
β-crypt
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 1.8 g
Zsír
-
Összesen 13.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 25 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 57.6 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 0 mg
-
Kálcium 20 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 6 mg
-
Foszfor 23 mg
-
Nátrium 8 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 11.7 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 55.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 105 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 5 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 5 micro
-
Kolin: 8 mg
-
Retinol - A vitamin: 62 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 142 micro
-
β-crypt 737 micro
-
Likopin 81 micro
-
Lut-zea 425 micro
Összesen
169
kcal
Hozzávalók
-
2 db datolyaszilva
-
100 g mascarpone
-
1 csomag vaníliás cukor
-
150 ml habtejszín
Elkészítés
- A datolyaszilvát meghámozzuk, kockákra vágjuk, pürésítjük.
- A mascarponét elkeverjük a vaníliás cukorral, hozzákeverjük a datolyaszilva-pürét.
- A tejszínt kemény habbá verjük, a mascarponés krémhez keverjük.
- A krémet elosztjuk 2 pohárba.
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 27
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 9
- Össznézettség: 3968
- Feltöltés dátuma: 2012. január 06.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Glaser
1980 recept
Egy gyors desszert. Ízesithetjük egy kis citromlével is.