r
Nosalty Logó

Currys spagetti borsóval és fetával

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Currys spagetti borsóval és fetával
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 656 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2620 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 187 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23.8 g

Zsír

  • Összesen
    19.9 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    51 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1548.2 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    73 mg
  • Kálcium
    298 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    95 mg
  • Foszfor
    443 mg
  • Nátrium
    629 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    94 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    8 mg

VÍZ

  • Összesen
    153.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    127 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    38 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    299 micro
  • Kolin:
    51 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    21 micro
  • β-karotin
    385 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1432 micro
Összesen 656 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    95.3 g

Zsír

  • Összesen
    79.5 g
  • Telített zsírsav
    38 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    27 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    204 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6192.8 g
  • Cink
    14 mg
  • Szelén
    290 mg
  • Kálcium
    1190 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    379 mg
  • Foszfor
    1774 mg
  • Nátrium
    2518 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    376 g
  • Cukor
    38 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    614.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    508 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    151 mg
  • D vitamin:
    28 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    36 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1195 micro
  • Kolin:
    205 mg
  • Retinol - A vitamin:
    378 micro
  • α-karotin
    83 micro
  • β-karotin
    1541 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5727 micro
Összesen 2620 kcal
  • 8% Fehérje
  • 32% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 53% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    6.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    15 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    443.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    85 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    180 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    27 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    44.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    36 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    86 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    27 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    110 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    411 micro
Összesen 187 kcal

Elkészítés

  1. A hagymát felvágjuk apróra. A cukorborsót megmossuk és felvágjuk hosszába, félbe. A keményítőt felkeverjük hideg vízben, és a spagettit készre főzzük.
  2. Eközben a szószhoz forrósítjuk fel az olajat, és 1 percig pirítsuk a hagymát, majd a curry port is pirítsuk meg kicsit.
  3. Öntsük hozzá a levest, a tejszínt és a borsót. Kb. 4 percig főzzük, majd adjuk hozzá a cukorborsót és a feloldott keményítőt. Felfőzzük, beleöntjük a citromlevet, fűszerezzük sóval, borssal.
  4. A spagettit összekeverjük a szósszal, és feta sajttal tálaljuk.
  • Elkészítettem: 40 alkalommal
  • Receptkönyvben: 22
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 843
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 20.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Első hallásra a curry por és a feta furcsa kombinációnak hallatszik, magam is azt hittem, de miután megfőztem, megváltozott erről a véleményem. Finom, és gyorsan kész van.

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...