r
Nosalty Logó

Csokis-túrós pite Csorbusz konyhájából

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Csorbusz
Csokis-túrós pite Csorbusz konyhájából
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 12% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 1463 kcal
  • 12% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 5840 kcal
  • 12% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír

A tésztához

A krémhez

Összesen 223 kcal
  • 12% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64.2 g

Zsír

  • Összesen
    55.1 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    180 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2719.4 g
  • Cink
    652 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    403 mg
  • Vas
    504 mg
  • Magnézium
    99 mg
  • Foszfor
    779 mg
  • Nátrium
    181 mg
  • Réz
    26 mg
  • Mangán
    21 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    174.1 g
  • Cukor
    78 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    230.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    77 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    63 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    300 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    60 micro
  • Kolin:
    155 mg
  • Retinol - A vitamin:
    77 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    268 micro
Összesen 1463 kcal
  • 12% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    256.8 g

Zsír

  • Összesen
    220.6 g
  • Telített zsírsav
    70 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    61 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    47 g
  • Koleszterin
    720 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    10877.5 g
  • Cink
    2609 mg
  • Szelén
    219 mg
  • Kálcium
    1612 mg
  • Vas
    2015 mg
  • Magnézium
    394 mg
  • Foszfor
    3116 mg
  • Nátrium
    726 mg
  • Réz
    102 mg
  • Mangán
    85 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    696.3 g
  • Cukor
    312 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    920.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    310 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    48 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    159 micro
  • K vitamin:
    9 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    251 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1201 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    239 micro
  • Kolin:
    621 mg
  • Retinol - A vitamin:
    310 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1071 micro
Összesen 5840 kcal
  • 12% Fehérje
  • 33% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 44% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Cink
  • Vas
  • Kálcium
  • Nátrium

TOP vitaminok

  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Kolin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.8 g

Zsír

  • Összesen
    8.4 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    28 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    416.4 g
  • Cink
    100 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    62 mg
  • Vas
    77 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    119 mg
  • Nátrium
    28 mg
  • Réz
    4 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.7 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    12 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    0 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    10 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    46 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    24 mg
  • Retinol - A vitamin:
    12 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 223 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tésztához valókat egy edényben kikeverjük alaposan.
  2. Az így kapott tésztát kivajazott tepsibe rakjuk.
  3. Utána a krém hozzávalóit keverjük ki, majd végigterítjük a kakaós masszán.
  4. Kb 180 fokon 25-30 percig sütjük.
  5. Kihűlés után kockára vágjuk, aki akarja, porcukorral megszórhatja.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 35x25
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 60
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 10581
  • Feltöltés dátuma: 2013. július 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Csokis-túrós pite Csorbusz konyhájából
Csorbusz 19 recept

Eredetileg boci szelet volt, de a párom kevesellte a fele adagot, különösen a túróból. Így lett telibe, igazán túrós süti, pár kísérletezés után, hogy elérjük a mindenkinek megfelelő adagot mindenből:)

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...