r
Nosalty Logó

Csokis szuflé

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Maria.
Csokis szuflé
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 312 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 1863 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
Összesen 287 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.7 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    152 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    376.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    53 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    65 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    40.8 g
  • Cukor
    32 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    31.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    65 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    33 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    65 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    214 micro
Összesen 312 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    46.4 g

Zsír

  • Összesen
    81.7 g
  • Telített zsírsav
    42 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    26 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    914 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2258.8 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    90 mg
  • Kálcium
    320 mg
  • Vas
    21 mg
  • Magnézium
    389 mg
  • Foszfor
    1008 mg
  • Nátrium
    416 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    244.6 g
  • Cukor
    194 mg
  • Élelmi rost
    20 mg

VÍZ

  • Összesen
    189 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    391 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    198 micro
  • K vitamin:
    15 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    125 micro
  • Kolin:
    715 mg
  • Retinol - A vitamin:
    387 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1283 micro
Összesen 1863 kcal
  • 9% Fehérje
  • 44% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 33% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.2 g

Zsír

  • Összesen
    12.6 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    141 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    349.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    49 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    60 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    64 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    37.8 g
  • Cukor
    30 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    29.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    60 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    31 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    111 mg
  • Retinol - A vitamin:
    60 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    198 micro
Összesen 287 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
  2. Tegyünk egy mély tepsit félig vízzel a legalsó polcra a sütőbe. Kenjünk ki a szuflé formákat vajjal és hintsük ki cukorral. Tegyük be a hűtőbe.
  3. Törjük kis darabokra a csokoládét. A tejet, kakaóport és a cukor felét egy serpenyőben főzzük (forraljuk) egybe. Vegyük le a tűzről és adjuk hozzá a csokoládét és keverjük, amíg elolvad olvad.
  4. Válasszuk külön a tojás sárgáját és a fehérjét.
  5. Verjük fel a tojás sárgáját és a lisztet és a csokoládé keveréket. Verjük fel kemény habbá a tojásfehérjét a maradék cukorral, óvatosan keverjük hozzá a csokoládé keveréket.
  6. Öntsük a keveréket az előkészített edényekbe, és tegyük be a sütőbe az előkészített tepsibe. Süssük mintegy 50 percet. A közepén a felfújt lágy legyen. Szórjuk meg a porcukorral, és azonnal tálaljuk.
  7. Vypočuť
  8. Čítať foneticky
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 6
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 42
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 21522
  • Feltöltés dátuma: 2010. december 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy desszertes könyvben olvastam,és mivel a fiam extra süti és csoki imádó, és egész délután nyaggatott hogy süssek neki valami finomat, gondoltam most elkészíttem. Nagyon finom tejszínnel vagy fagyival.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...