r
Nosalty Logó

Csokis melba minimuffin

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Csokis melba minimuffin
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 465 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 2784 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 226 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    8.3 g

Zsír

  • Összesen
    21.4 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    73 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    840.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    226 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    46 mg
  • Foszfor
    350 mg
  • Nátrium
    196 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    60.6 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    107.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    7 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    21 micro
  • Kolin:
    41 mg
  • Retinol - A vitamin:
    136 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    132 micro
  • β-crypt
    42 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    109 micro
Összesen 465 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    49.9 g

Zsír

  • Összesen
    128.5 g
  • Telített zsírsav
    76 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    436 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5045.5 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    110 mg
  • Kálcium
    1357 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    278 mg
  • Foszfor
    2100 mg
  • Nátrium
    1174 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    363.6 g
  • Cukor
    153 mg
  • Élelmi rost
    19 mg

VÍZ

  • Összesen
    645.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    889 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    26 mg
  • D vitamin:
    45 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    124 micro
  • Kolin:
    249 mg
  • Retinol - A vitamin:
    816 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    789 micro
  • β-crypt
    250 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    652 micro
Összesen 2784 kcal
  • 4% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    410.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    111 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    23 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    96 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    52.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    20 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    64 micro
  • β-crypt
    20 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    53 micro
Összesen 226 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Ha őszibarackkonzervvel dolgozunk, alaposan lecsöpögtetjük a fél barackokat, ha igazival, akkor meghámozzuk őket.
  2. Összekeverjük a tészta száraz és nedves hozzávalóit (mindent, kivéve a csokit és a barackot) egy-egy tálban, majd alaposan összedolgozzuk a kettőt.
  3. A csokit és a barackot felaprítjuk apró darabokra, és elkeverjük a tésztában.
  4. A kész masszát muffin formákba adagoljuk, majd 25 perc alatt megsütjük. Jó étvágyat!
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 32
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2751
  • Feltöltés dátuma: 2013. május 22.

Ajánló

A bátrabbak kipróbálhatják bele a bazsalikomot, esetleg kerülhet bele málna, mint az igazi melbába vagy akár menta.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik este elfelejtettem kikapcsolni az előző napi ébresztőórát a telefonomon, így fél hatkor kiugrasztott másnap reggel az ágyból. Mivel nem volt túl sok kedvem visszaaludni, nekiláttam egy sütinek. Szokásomhoz híven negyedórányi keresgélés után sem találtam meg a receptet, úgyhogy találomra összedobtam valamit. És „csakazértis” barackot raktam bele meggy helyett. Klassz dolog a csokis meggy, de már egy kicsit unom. Mindent azzal csinálok. Eredetileg bazsalikom is ment volna bele, csak mivel barátoknak vittem, nem most akartam ilyesmivel kísérletezni.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...