Csőben sült brokkoli baconnel
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
484
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
1934
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 20.2 g
Zsír
-
Összesen 39.2 g
-
Telített zsírsav 12 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 70 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 653.6 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 177 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 45 mg
-
Foszfor 208 mg
-
Nátrium 209 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 15.9 g
-
Cukor 6 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 218.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 173 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 138 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 156 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 102 micro
-
Kolin: 56 mg
-
Retinol - A vitamin: 123 micro
-
α-karotin 38 micro
-
β-karotin 576 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2144 micro
Összesen
484
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 80.8 g
Zsír
-
Összesen 156.9 g
-
Telített zsírsav 50 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 29 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 8 g
-
Koleszterin 281 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2614.2 g
-
Cink 5 mg
-
Szelén 45 mg
-
Kálcium 709 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 179 mg
-
Foszfor 832 mg
-
Nátrium 837 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 63.7 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 16 mg
VÍZ
-
Összesen 873.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 693 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 550 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 626 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 409 micro
-
Kolin: 225 mg
-
Retinol - A vitamin: 491 micro
-
α-karotin 153 micro
-
β-karotin 2303 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 8576 micro
Összesen
1934
kcal
- 7% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 74% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
C vitamin:
-
Kolin:
-
Lut-zea
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
Fehérje
-
Összesen 4.8 g
Zsír
-
Összesen 9.4 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 2 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 17 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 155.9 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 3 mg
-
Kálcium 42 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 11 mg
-
Foszfor 50 mg
-
Nátrium 50 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.8 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 52.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 41 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 33 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 37 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 24 micro
-
Kolin: 13 mg
-
Retinol - A vitamin: 29 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 137 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 511 micro
Összesen
115
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben megfőzzük. Ha kész, egy kisebb méretű tepsibe rakjuk.
- Közben a tejfölt egy csipet sóval, borssal és zúzott fokhagymával kikeverjük.
- A brokkoli tetejét megszórjuk a reszelt sajt felével, rákanalazzuk a tejfölt, teszünk rá csíkokra vágott bacont, és megszórjuk a tetejét a maradék sajttal.
- Előmelegített sütőbe tesszük, és addig sütjük, míg a sajt meg nem pirul a tetején.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 15 perc
- Receptkönyvben: 343
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 5
- Össznézettség: 23939
- Feltöltés dátuma: 2011. október 24.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Szerettem volna gyorsan készíteni valami finomat. Ez lett az eredmény.