r
Nosalty Logó

Csirkével-brokkolival rakott tészta

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
VnéEdit
Csirkével-brokkolival rakott tészta
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 609 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2434 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 173 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    42.6 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    137 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1351 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    71 mg
  • Kálcium
    342 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    87 mg
  • Foszfor
    550 mg
  • Nátrium
    295 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    54 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    196.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    190 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    43 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    198 micro
  • Kolin:
    116 mg
  • Retinol - A vitamin:
    174 micro
  • α-karotin
    11 micro
  • β-karotin
    187 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    654 micro
Összesen 609 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    170.6 g

Zsír

  • Összesen
    96.3 g
  • Telített zsírsav
    44 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    11 g
  • Koleszterin
    547 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5404.2 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    282 mg
  • Kálcium
    1366 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    347 mg
  • Foszfor
    2199 mg
  • Nátrium
    1182 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    215.9 g
  • Cukor
    22 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    786.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    759 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    11 mg
  • C vitamin:
    171 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    194 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    792 micro
  • Kolin:
    466 mg
  • Retinol - A vitamin:
    696 micro
  • α-karotin
    46 micro
  • β-karotin
    749 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2616 micro
Összesen 2434 kcal
  • 14% Fehérje
  • 17% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 62% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.1 g

Zsír

  • Összesen
    6.8 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    383.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    97 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    156 mg
  • Nátrium
    84 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    15.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    54 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    14 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    56 micro
  • Kolin:
    33 mg
  • Retinol - A vitamin:
    49 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    53 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 173 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A tésztát sós vízben kifőzzük. Folyó csapvíz alatt leöblítjük, majd félretesszük. A brokkolit is sós vízben kifőzzük.
  2. A vöröshagymát apróra vágjuk, felhevített olajon megdinszteljük. Rátesszük a kisebb darabokra vágott csirkemellet, sózzuk, borssal megszórjuk. Hozzáadjuk a paprikakrémet is. Fedő alatt puhára sütjük.
  3. Közben megkevergetjük, és főzőtejszínnel összekeverjük. Összeforraljuk.
  4. Egy hőálló tálat folyékony margarinnal kikenünk, zsemlemorzsával megszórjuk. A tál aljára 1/3 tészta kerül, majd a tejszínes csirkeragu, rá a brokkoli fele, majd újra tészta, és így tovább. A tetejére tészta kerüljön, megszórjuk reszelt sajttal.
  5. 190 fokra melegített sütőben 25 perc alatt szép aranysárgára sütjük.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 190 alkalommal
  • Receptkönyvben: 159
  • Tegnapi nézettség: 10
  • 7 napos nézettség: 21
  • Össznézettség: 27719
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
VnéEdit 295 recept

Egy gyors, finom, laktató ebédre vágytunk. Úgy, a magam módján az otthon lévő alapanyagokból készítettem. Finom lett.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...