r
Nosalty Logó

Csirkemell kuglóf

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Nosalty
Csirkemell kuglóf
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1093 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4374 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 183 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    100.8 g

Zsír

  • Összesen
    71.9 g
  • Telített zsírsav
    28 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    25 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    625 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3694 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    111 mg
  • Kálcium
    404 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    111 mg
  • Foszfor
    1054 mg
  • Nátrium
    2005 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    337 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    345 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    98 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    28 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    512 mg
  • Retinol - A vitamin:
    326 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    235 micro
  • β-crypt
    8 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    844 micro
Összesen 1093 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    403.1 g

Zsír

  • Összesen
    287.6 g
  • Telített zsírsav
    110 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    102 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    35 g
  • Koleszterin
    2500 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    14776.1 g
  • Cink
    21 mg
  • Szelén
    442 mg
  • Kálcium
    1616 mg
  • Vas
    14 mg
  • Magnézium
    445 mg
  • Foszfor
    4216 mg
  • Nátrium
    8021 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    16 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    1347.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    1
  • A vitamin (RAE):
    1379 micro
  • B6 vitamin:
    10 mg
  • B12 Vitamin:
    10 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    394 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    113 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    342 micro
  • Kolin:
    2047 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1302 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    938 micro
  • β-crypt
    30 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3376 micro
Összesen 4374 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    16.9 g

Zsír

  • Összesen
    12.1 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    105 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    619.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    19 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    177 mg
  • Nátrium
    336 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    56.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    58 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    17 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    86 mg
  • Retinol - A vitamin:
    55 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 183 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy nagyobb kuglófformát körberakunk a szeletelt baconnel
  2. A húst vékonyra szeleteljük és kb. a felét a szalonnára rakosgatjuk körbe, hogy az oldalára is jusson.
  3. Kirakjuk a tarjaszeletekkel.
  4. Beborítjuk reszelt sajttal, amit nagylyukú reszelőn reszelünk le, és szórunk rá póréhagyma karikát.
  5. 4 egész nyers tojást szabályosan elosztunk a sajton úgy, hogy egyben maradjanak, majd beborítjuk ismét tarjával, megszórjuk reszelt sajttal, póréhagymával.
  6. Erre ráöntjük a 3 felvert tojást és a maradék csirkemellel beborítjuk. Majd a bacon széleit ráhajtogatjuk.
  7. Sütőben 190 fokon szép pirosra sütjük. Majd kiborítjuk a formából, hogy az alja kerüljön felülre és így sütjük tovább, míg szép színe nem lesz.
  8. Kihűlés után lehet szeletelni.
  • Sütés hőfoka: 190 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Receptkönyvben: 169
  • Tegnapi nézettség: 31
  • 7 napos nézettség: 140
  • Össznézettség: 36818
  • Feltöltés dátuma: 2010. október 01.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Hidegen és melegen is finom. Én nem sóztam külön, mert szerintem a tarja és a szalonna eléggé sós, nem is hiányzott.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...