Csirkecomb mézzel és curryvel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
Pimkie
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
175 °C
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
609
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
3050
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 30.1 g
Zsír
-
Összesen 45.3 g
-
Telített zsírsav 18 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 212 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1032.2 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 34 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 290 mg
-
Nátrium 643 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21 g
-
Cukor 21 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 131.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 188 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 4 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 80 mg
-
Retinol - A vitamin: 185 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 33 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 168 micro
Összesen
609
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 150.6 g
Zsír
-
Összesen 226.6 g
-
Telített zsírsav 90 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 84 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 34 g
-
Koleszterin 1061 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5160.8 g
-
Cink 14 mg
-
Szelén 169 mg
-
Kálcium 121 mg
-
Vas 7 mg
-
Magnézium 182 mg
-
Foszfor 1450 mg
-
Nátrium 3216 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 105.2 g
-
Cukor 103 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 658.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 939 micro
-
B6 vitamin: 3 mg
-
B12 Vitamin: 5 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 28 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 43 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 43 micro
-
Kolin: 402 mg
-
Retinol - A vitamin: 926 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 163 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 839 micro
Összesen
3050
kcal
- 13% Fehérje
- 9% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 58% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
B6 vitamin:
-
C vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.6 g
Zsír
-
Összesen 11.4 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 53 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 259.2 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 6 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 9 mg
-
Foszfor 73 mg
-
Nátrium 162 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.3 g
-
Cukor 5 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 33.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 47 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 1 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 2 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 46 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 8 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 42 micro
Összesen
153
kcal
Elkészítés
- A mézet, a curry port, a sót, a mustárt, az olvasztott vajat összekeverjük.
- A megtisztított csirkecombokat bevagdossuk, sütőzacskóba tesszük, a mézes páclevet a húsokra kanalazzuk.
- A sütőzacskót bekötjük, 4-5 db apró lyukat vágunk rá.
- A húst előmelegített sütőben, 175°C-on, zárt sütőzacskóban 60 percig sütjük. Ekkor a sütőzacskó tetejét levágjuk, és a combokat további 15 percen keresztül sütjük, hogy a bőrük ropogóssá váljon.
- Sütés hőfoka: 175 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 75 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 91
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 4983
- Feltöltés dátuma: 2014. február 28.
Ajánló
Én burgonyapürével tálaltam.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Pimkie
53 recept
A curry por mézzel keverve nagyon különleges és finom ízt ad a húsnak.