r
Nosalty Logó

Csipős juhsajtkrém

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Kisvakond
Csipős juhsajtkrém
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
hidegkonyha
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 378 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 1892 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
Összesen 252 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    34.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    10 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    59 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    905.5 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    240 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    15 mg
  • Foszfor
    171 mg
  • Nátrium
    470 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    4.8 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    67.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    103 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    20 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    98 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    44 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 378 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    68.8 g

Zsír

  • Összesen
    170.6 g
  • Telített zsírsav
    53 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    49 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    296 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    4527.3 g
  • Cink
    7 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    1201 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    73 mg
  • Foszfor
    854 mg
  • Nátrium
    2352 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.8 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    337.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    513 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    75 mg
  • D vitamin:
    32 micro
  • K vitamin:
    41 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    102 micro
  • Kolin:
    76 mg
  • Retinol - A vitamin:
    492 micro
  • α-karotin
    35 micro
  • β-karotin
    219 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    8 micro
Összesen 1892 kcal
  • 12% Fehérje
  • 4% Szénhidrát
  • 28% Zsír
  • 56% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.2 g

Zsír

  • Összesen
    22.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    39 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    603.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    160 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    114 mg
  • Nátrium
    313 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    45 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    68 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    10 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    14 micro
  • Kolin:
    10 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    29 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 252 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A paprikákat megmossuk, előmelegített sütőben barnára sütjük, majd fóliával letakarjuk 5 percre, így a héja könnyen lehúzható lesz.
  2. A juhtúrót a feta sajttal együtt tálba tesszük, villával összetörjük, majd a tejfölt is hozzákeverjük.
  3. A megkopasztott paprikát apróra daraboljuk, ezt is belekeverjük a masszába.
  4. Legvégül az olívaolajat dolgozzuk bele.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 5 alkalommal
  • Receptkönyvben: 25
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3486
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 07.

Ajánló

Csak annak, aki szereti a csípőset, sőt a paprika függvényében borzalmasan erős is lehet.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Kisvakond 5 recept

Egy régi Nők lapjában találtam ezt a klassz Bereznay Tamás receptet.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk