r
Nosalty Logó

Csípős csirke

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
NS
Csípős csirke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Csirke

Lekenéshez

Összesen 462 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Csirke

Lekenéshez

Összesen 2771 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír

Csirke

Lekenéshez

Összesen 195 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    27.6 g

Zsír

  • Összesen
    38.6 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    146 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    663.6 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    30 mg
  • Foszfor
    221 mg
  • Nátrium
    363 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    99.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    34 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3 micro
Összesen 462 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    165.4 g

Zsír

  • Összesen
    231.3 g
  • Telített zsírsav
    91 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    86 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    38 g
  • Koleszterin
    878 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3981.4 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    128 mg
  • Kálcium
    142 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    182 mg
  • Foszfor
    1327 mg
  • Nátrium
    2181 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.7 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    599.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1050 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    88 micro
  • K vitamin:
    27 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    60 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    59 micro
  • Kolin:
    547 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1033 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    206 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    19 micro
Összesen 2771 kcal
  • 17% Fehérje
  • 0% Szénhidrát
  • 23% Zsír
  • 60% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    16.3 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    280 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    9 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    93 mg
  • Nátrium
    153 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    42.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    74 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    6 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    73 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    14 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 195 kcal

Hozzávalók

Csirke

Lekenéshez

Elkészítés

Csirke

  1. A megtisztított egész csirkét kettévágjuk. Vajjal bekenjük. A sóval és fűszerekkel bedörzsöljük mindenütt. Sütőzacskóban puhára sütjük 220 fokon.
  2. Levesszük a sütőzacskót, és lekenjük a hozzávalók keverékével. Ne süssük túl, mert a fűszerpaprika keseredik!
  3. Köretnek rizibizit, krumplipürét vegyesen szolgáljunk fel savanyúsággal.

Lekenéshez

  1. A fűszereket kis tálkában az olajjal kikeverjük. A csípős paprikát akkor tegyük bele, amikor az egyik felét már lekentük. A másik fele csípős lesz.
  2. Mindenki a kedvére fogyasztja.
  • Sütés hőfoka: 220 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Tepsi mérete: 30 x 20 x 6
  • Sütés ideje: 60 perc
  • Elkészítettem: 18 alkalommal
  • Receptkönyvben: 47
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3517
  • Feltöltés dátuma: 2014. március 12.

Ajánló

Csemegeuborkát, almapaprikát, fejes salátát kínálok mellé.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Az egész csirkét kettévágom, felezem! A feleket lekenem, de az egyik felére nem teszek csípős paprikát! Gyerekek miatt.

Hozzávalók

Csirke

Lekenéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...