r
Nosalty Logó

Ciabattini

cukrot taratalmaz laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojásmentes
Glaser
Ciabattini
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
250 °C
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Az előtésztához:

A tésztához:

Összesen 704 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Az előtésztához:

A tésztához:

Összesen 4224 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 12% Zsír

Az előtésztához:

A tésztához:

Összesen 286 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.5 g

Zsír

  • Összesen
    28 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1430.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    157 mg
  • Nátrium
    1171 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.3 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    102.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    85 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    23 micro
Összesen 704 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    80.8 g

Zsír

  • Összesen
    168.1 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    118 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8582.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    258 mg
  • Kálcium
    141 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    186 mg
  • Foszfor
    944 mg
  • Nátrium
    7027 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    589.6 g
  • Cukor
    12 mg
  • Élelmi rost
    23 mg

VÍZ

  • Összesen
    616.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    23 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    99 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    509 micro
  • Kolin:
    91 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    135 micro
Összesen 4224 kcal
  • 5% Fehérje
  • 40% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 43% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium
  • Kálcium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    11.4 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    8 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    580.7 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    10 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    64 mg
  • Nátrium
    475 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    0 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    34 micro
  • Kolin:
    6 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    9 micro
Összesen 286 kcal

Hozzávalók

Az előtésztához:

A tésztához:

Elkészítés

Az előtésztához:

  1. Az előtésztához: A lisztet egy tálba szitáljuk. A közepébe egy mélyedést nyomunk. A mélyedésbe öntjük a vízben feloldott élesztőt és cukrot. Kevés liszttel elkavarjuk. Az előtésztát megszórjuk kevés liszttel, lefedve 60 percig hagyjuk kelni.
  2. A tésztához: Az előtésztát a maradék hozzávalókkal sima tésztává gyúrjuk, golyóvá formázzuk, és lefedve kb. 3 órát hagyjuk kelni. Átgyúrjuk, és további 3 órát hagyjuk kelni.
  3. A tésztát lisztezett munkalapon kinyújtjuk, és 3 egyenlő részre osztjuk. A részeket átgyúrjuk, kb. 2 percig hagyjuk pihenni. A részekből három 20x30 cm-es téglalapot nyújtunk, a keskenyebb végeket kb. 1 cm-re visszahajtjuk, majd a hosszanti oldalról felsodorjuk.
  4. A rudakat 4 egyenlő részre osztjuk, sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, letakarva kb. 30 percig kelni hagyjuk.
  5. Betoljuk a 250 fokra előmelegített sütőbe, és 20-25 perc alatt megsütjük.
  • Sütés hőfoka: 250 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 40
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 2
  • Össznézettség: 1829
  • Feltöltés dátuma: 2014. február 04.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A zsemlék helyett megsüthetjük a rudakat ciabattanak is.

Hozzávalók

Az előtésztához:

A tésztához:

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...