Chilis-citromos tilápia spárgával
cukormentes
laktózmentes
gluténmentes
tejmentes
tojásmentes
Dave
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
315
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
Összesen
1262
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 54.2 g
Zsír
-
Összesen 8.5 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 125 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1276.3 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 109 mg
-
Kálcium 72 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 93 mg
-
Foszfor 521 mg
-
Nátrium 473 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 8.1 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 4 mg
VÍZ
-
Összesen 365.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 67 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 4 micro
-
E vitamin: 4 mg
-
C vitamin: 13 mg
-
D vitamin: 310 micro
-
K vitamin: 79 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 11 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 152 micro
-
Kolin: 135 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 16 micro
-
β-karotin 786 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1244 micro
Összesen
315
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 217 g
Zsír
-
Összesen 34 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 500 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5105.1 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 436 mg
-
Kálcium 290 mg
-
Vas 21 mg
-
Magnézium 372 mg
-
Foszfor 2082 mg
-
Nátrium 1893 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 32.4 g
-
Cukor 14 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 1461.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 266 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 16 micro
-
E vitamin: 14 mg
-
C vitamin: 52 mg
-
D vitamin: 1240 micro
-
K vitamin: 315 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 46 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 609 micro
-
Kolin: 541 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 63 micro
-
β-karotin 3144 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4975 micro
Összesen
1262
kcal
- 12% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 2% Zsír
- 84% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
-
Kálcium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 10.6 g
Zsír
-
Összesen 1.7 g
-
Telített zsírsav 0 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 1 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 0 g
-
Koleszterin 24 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 248.4 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 21 mg
-
Kálcium 14 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 101 mg
-
Nátrium 92 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.6 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 71.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 13 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 60 micro
-
K vitamin: 15 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 0 micro
-
α-karotin 3 micro
-
β-karotin 153 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 242 micro
Összesen
62
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A spárgákat hüvelykujjnyi darabokra vágjuk, és egy edényben feltesszük párolni kb. 4 percre, majd egy tányéron hagyjuk kihűlni.
- A fokhagymát apró darabokra vágjuk, és összekeverjük a chilivel és a só felével. A tilápia filéket jól bedörzsöljük az összekevert fűszerekkel.
- Egy serpenyőben felhevítjük az olívaolajat, és ezen kisütjük a halakat, kb 5-7 perc alatt.
- A halakat kitesszük egy tányérra, és meglocsoljuk őket azonnal a citrom levével.
- A serpenyőben visszamaradt olajra rátesszük a párolt spárgákat, és a maradék sóval ízesítjük. Kb. 2-3 percig pirítjuk őket.
- Tálaljuk a halat a spárgával még melegen.
- Receptkönyvben: 35
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 9814
- Feltöltés dátuma: 2009. november 26.
Ajánló
Egy nagyon könnyű, lágy krumplipürét is lehet készíteni mellé köretként.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- mikor:
-
- Speciális étrendek:
Dave
17 recept
A halas fogások igazán könnyen elkészíthetők és fenségesek. Nem mellesleg nagyon egészségesek is. Aki szereti a csipős, pikáns, de könnyű ételeket, azoknak szinte kötelező megkóstolni.