r
Nosalty Logó

Capuccino fatörzs

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Jahin
Capuccino fatörzs
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 767 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 6128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Összesen 241 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    45.4 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    274 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    481 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    183 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    10 mg
  • Foszfor
    125 mg
  • Nátrium
    140 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    74.3 g
  • Cukor
    47 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    48.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    377 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    28 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    371 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    246 micro
Összesen 767 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    101.4 g

Zsír

  • Összesen
    363 g
  • Telített zsírsav
    200 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    96 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    2193 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3848 g
  • Cink
    6 mg
  • Szelén
    169 mg
  • Kálcium
    1465 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    84 mg
  • Foszfor
    998 mg
  • Nátrium
    1116 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    594.7 g
  • Cukor
    374 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    387 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3014 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    12 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    224 micro
  • Kolin:
    1216 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2968 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    553 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1969 micro
Összesen 6128 kcal
  • 7% Fehérje
  • 41% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 27% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Nátrium
  • Foszfor
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    4 g

Zsír

  • Összesen
    14.3 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    86 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    151.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    58 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    3 mg
  • Foszfor
    39 mg
  • Nátrium
    44 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    15.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    119 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    48 mg
  • Retinol - A vitamin:
    117 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    22 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    78 micro
Összesen 241 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Elkészítés

A tésztához

  1. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a kis vízben feloldott instant kávéval.
  2. A fehérjét csipet sóval és némi porcukorral kemény habbá verjük, ehhez adagoljuk a sárga masszát és az átszitált lisztet, apránként.
  3. A kávés piskótánkat sütőpapírral bélelt tepsiben kb. 20 percig sütjük. Tűpróba!
  4. Még melegen egy tiszta konyharuha segítségével feltekerjük és abban hagyjuk kihűlni.
  5. Közben elkészítjük a krémet: a vajat a porcukorral és a capuccino porral habosra keverjük.
  6. A tejben megfőzzük a pudingot, langyosra hűtjük.
  7. A vajas masszához apránként adagoljuk a pudingot, végén az alkoholt, és jó habosra kikeverjük.
  8. A tekercset megtöltjük a krémmel, kívűlről is bevonjuk vele, majd marcipánfigurákkal díszítjük.
  • Tepsi mérete: 30X40X2
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Receptkönyvben: 46
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 13612
  • Feltöltés dátuma: 2010. március 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Pár éve készítettem ezt a tekercset, húsvétra. Ünnepek alkalmával egy krémes-piskótás süti nálunk kihagyhatatlan.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A díszítéshez

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...