Camemberttel töltött kenyér
cukormentes
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Tamas
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
1046
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 14% Zsír
Összesen
4184
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 38.8 g
Zsír
-
Összesen 46.2 g
-
Telített zsírsav 24 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 97 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2998.5 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 81 mg
-
Kálcium 557 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 116 mg
-
Foszfor 538 mg
-
Nátrium 1691 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 119.5 g
-
Cukor 15 mg
-
Élelmi rost 10 mg
VÍZ
-
Összesen 123.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 316 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 17 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 14 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 251 micro
-
Kolin: 61 mg
-
Retinol - A vitamin: 312 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 52 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 115 micro
Összesen
1046
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 155.3 g
Zsír
-
Összesen 184.7 g
-
Telített zsírsav 94 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 46 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 21 g
-
Koleszterin 388 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 11994.1 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 324 mg
-
Kálcium 2226 mg
-
Vas 37 mg
-
Magnézium 463 mg
-
Foszfor 2152 mg
-
Nátrium 6763 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 10 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 478.1 g
-
Cukor 59 mg
-
Élelmi rost 40 mg
VÍZ
-
Összesen 494.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 1263 micro
-
B6 vitamin: 2 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 5 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 43 micro
-
K vitamin: 67 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 4 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 58 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 1004 micro
-
Kolin: 244 mg
-
Retinol - A vitamin: 1247 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 207 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 459 micro
Összesen
4184
kcal
- 12% Fehérje
- 36% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 11.6 g
Zsír
-
Összesen 13.7 g
-
Telített zsírsav 7 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 29 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 892.4 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 166 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 34 mg
-
Foszfor 160 mg
-
Nátrium 503 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 35.6 g
-
Cukor 4 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 36.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 94 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 3 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 75 micro
-
Kolin: 18 mg
-
Retinol - A vitamin: 93 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 15 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 34 micro
Összesen
311
kcal
-
Nosalty kipróbálta
Hozzávalók
Elkészítés
- Mindenképp akkora kenyeret vegyünk, amekkora közepébe belefér egészben a camembert sajt. A lényeg, hogy a kenyér tetejére fektetve a sajt körül körbevágjuk a kenyeret, majd leemeljük a "tetejét", és kiszedjük alóla a kenyérbelet.
- Ennek a helyére betesszük a sajtot, amit keresztben kissé bemetszünk.
- A kenyér oldalát több helyen fogjuk és éles késsel bevagdossuk.
- A vajat megolvasztjuk, beleszórjuk a fűszereket, és ráreszeljük a fokhagymát. Ezt szépen elkeverjük, és a kenyér bevagdosott részeibe rakjuk egy kenőecset segítségével.
- A kenyeret 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 10 percig sütjük. Vagy lehet sajttól függően egy kicsit tovább, a lényeg, hogy a sajt tökéletesen megolvadjon a közepén. Ha kész, kivesszük, és a kenyérből tépett darabokkal kitunkoljuk a sajtot a közepéről!
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 10 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 141
- Tegnapi nézettség: 1
- 7 napos nézettség: 4
- Össznézettség: 8620
- Feltöltés dátuma: 2016. április 21.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- mikor:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Tamas
36 recept
Baráti borozásokhoz abszolút favoritnak tartom ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető csodát, ami igazából mindent tartalmaz, ami kell egy borozáshoz, úgymint sajtot és bort. Szerintem mindenkinek ki kellene próbálni, mert tényleg egy fantasztikus "találmányról" van itt szó, kérem szépen.