r
Nosalty Logó

Camemberttel töltött kenyér

0,0

0 ÉRTÉKELÉS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Tamas
Camemberttel töltött kenyér
adag
Idő
perc
Költség
megfizethető
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

1046
Kalória
38.8g
Fehérje
119.5g
Szénhidrátok
46.2g
Zsír
123.7g
Víz
97g
Koleszterin
10.1g
Rost
14.6g
Cukor
  • 12% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 1046 kcal
  • 12% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 4184 kcal
  • 12% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
Összesen 311 kcal
  • 12% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    38.8 g

Zsír

  • Összesen
    46.2 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    97 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2998.5 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    81 mg
  • Kálcium
    557 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    116 mg
  • Foszfor
    538 mg
  • Nátrium
    1691 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    119.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    10 mg

Víz

  • Összesen
    123.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    316 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    14 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    251 micro
  • Kolin:
    61 mg
  • Retinol - A vitamin:
    312 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    52 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    115 micro
Összesen 1046 kcal
  • 12% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    155.3 g

Zsír

  • Összesen
    184.7 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    46 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    21 g
  • Koleszterin
    388 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11994.1 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    324 mg
  • Kálcium
    2226 mg
  • Vas
    37 mg
  • Magnézium
    463 mg
  • Foszfor
    2152 mg
  • Nátrium
    6763 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    10 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    478.1 g
  • Cukor
    59 mg
  • Élelmi rost
    40 mg

Víz

  • Összesen
    494.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1263 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    43 micro
  • K vitamin:
    67 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    4 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    58 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1004 micro
  • Kolin:
    244 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1247 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    207 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    459 micro
Összesen 4184 kcal
  • 12% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 14% Zsír
  • 38% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    13.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    29 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    892.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    166 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    160 mg
  • Nátrium
    503 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    35.6 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

Víz

  • Összesen
    36.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    94 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    75 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    93 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    15 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    34 micro
Összesen 311 kcal

Elkészítés

  1. Mindenképp akkora kenyeret vegyünk, amekkora közepébe belefér egészben a camembert sajt. A lényeg, hogy a kenyér tetejére fektetve a sajt körül körbevágjuk a kenyeret, majd leemeljük a "tetejét", és kiszedjük alóla a kenyérbelet.
  2. Ennek a helyére betesszük a sajtot, amit keresztben kissé bemetszünk.
  3. A kenyér oldalát több helyen fogjuk és éles késsel bevagdossuk.
  4. A vajat megolvasztjuk, beleszórjuk a fűszereket, és ráreszeljük a fokhagymát. Ezt szépen elkeverjük, és a kenyér bevagdosott részeibe rakjuk egy kenőecset segítségével.
  5. A kenyeret 180 fokra előmelegített sütőbe tesszük, és 10 percig sütjük. Vagy lehet sajttól függően egy kicsit tovább, a lényeg, hogy a sajt tökéletesen megolvadjon a közepén. Ha kész, kivesszük, és a kenyérből tépett darabokkal kitunkoljuk a sajtot a közepéről!

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 5 perc
  • Sütés ideje: 10 perc
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses

Baráti borozásokhoz abszolút favoritnak tartom ezt a könnyen és gyorsan elkészíthető csodát, ami igazából mindent tartalmaz, ami kell egy borozáshoz, úgymint sajtot és bort. Szerintem mindenkinek ki kellene próbálni, mert tényleg egy fantasztikus "találmányról" van itt szó, kérem szépen.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!