r
Nosalty Logó

Camembert sajtos-almás-diós melegszendvics

cukormentes laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Sylvia Gasztro Angyal
Camembert sajtos-almás-diós melegszendvics
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 810 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1619 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 210 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    28.5 g

Zsír

  • Összesen
    27.5 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    7 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    32 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2599.3 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    342 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    118 mg
  • Foszfor
    470 mg
  • Nátrium
    1586 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    114.4 g
  • Cukor
    20 mg
  • Élelmi rost
    15 mg

VÍZ

  • Összesen
    194.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    112 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    8 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    266 micro
  • Kolin:
    46 mg
  • Retinol - A vitamin:
    108 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    46 micro
  • β-crypt
    14 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    142 micro
Összesen 810 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    57 g

Zsír

  • Összesen
    55 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    18 g
  • Koleszterin
    65 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5198.6 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    684 mg
  • Vas
    13 mg
  • Magnézium
    237 mg
  • Foszfor
    941 mg
  • Nátrium
    3173 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    228.8 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    389.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    224 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    16 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    16 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    532 micro
  • Kolin:
    92 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    91 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    284 micro
Összesen 1619 kcal
  • 8% Fehérje
  • 31% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 54% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.4 g

Zsír

  • Összesen
    7.1 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    8 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    675.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    18 mg
  • Kálcium
    89 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    122 mg
  • Nátrium
    412 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    29.7 g
  • Cukor
    5 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    50.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    29 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    69 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    28 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    12 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 210 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A kenyereket gyorsan megpirítjuk a kenyérpirítóban.
  2. Az almát (aki szereti, lehet héjastól) a nagy lyukú sajtreszelőn lereszeljük.
  3. A sajtot vékonyan felszeleteljük. A diót durvára vágjuk. Ezután egy perc alatt összeállítjuk a szendvicsünket: a pirítósra vastagon reszelt almát teszünk, szépen elosztjuk a kenyereken.
  4. Az alma tetejére helyezzük a sajtszeleteket. Pár csepp balzsamecettel meglocsoljuk. A végén megszórjuk a dióval.
  5. Néhány percre a 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, hogy a dió picit ropogós legyen a tetején!
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 8 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 38
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 1410
  • Feltöltés dátuma: 2015. február 03.

Ajánló

Ha nem tudunk venni rozskenyeret, akkor a magvas barna kenyér is jó helyette.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Camembert sajtos-almás-diós melegszendvics
Sylvia Gasztro Angyal 114 recept

Íme egy nem megszokott szendvics változat, az unalmas hétköznapokra. Ajánlom reggelire vagy vacsorára nagy szeretettel!

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...