r
Nosalty Logó

Burgonyás omlett

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Salamon Csilla
Burgonyás omlett
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 603 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 2409 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 99 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    25.9 g

Zsír

  • Összesen
    38.3 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    15 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    320 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1594.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    44 mg
  • Kálcium
    316 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    78 mg
  • Foszfor
    408 mg
  • Nátrium
    738 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.3 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    376 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    235 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    60 micro
  • K vitamin:
    124 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    113 micro
  • Kolin:
    242 mg
  • Retinol - A vitamin:
    175 micro
  • α-karotin
    76 micro
  • β-karotin
    669 micro
  • β-crypt
    7 micro
  • Likopin
    1930 micro
  • Lut-zea
    1100 micro
Összesen 603 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    103.7 g

Zsír

  • Összesen
    153.4 g
  • Telített zsírsav
    41 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    62 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    1278 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6377.6 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    177 mg
  • Kálcium
    1262 mg
  • Vas
    25 mg
  • Magnézium
    311 mg
  • Foszfor
    1631 mg
  • Nátrium
    2953 mg
  • Réz
    2 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1504.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    938 micro
  • B6 vitamin:
    4 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    219 mg
  • D vitamin:
    238 micro
  • K vitamin:
    496 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    453 micro
  • Kolin:
    968 mg
  • Retinol - A vitamin:
    702 micro
  • α-karotin
    303 micro
  • β-karotin
    2675 micro
  • β-crypt
    26 micro
  • Likopin
    7719 micro
  • Lut-zea
    4401 micro
Összesen 2409 kcal
  • 5% Fehérje
  • 8% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 78% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin

Fehérje

  • Összesen
    4.3 g

Zsír

  • Összesen
    6.3 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    53 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    263.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    7 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    67 mg
  • Nátrium
    122 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    6.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    39 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    40 mg
  • Retinol - A vitamin:
    29 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    111 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    319 micro
  • Lut-zea
    182 micro
Összesen 99 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Burgonyát megpucoljuk és felkockázzuk. Felforrósított olajon megdinszteljük, fedő alatt tovább sütjük, míg pici színt kap. Közben többször kevergetjük.
  2. Közben megpucoljuk a hagymát és felszeleteljük a virslivel együtt. Megmosott paradicsomot cikkekre vágjuk, újhagymát zöldjével együtt felkarikázzuk.
  3. Mindezt a burgonyához adjuk, és hagyjuk pirulni.
  4. Közben a tojásokat összekeverjük a krémsajttal, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és a burgonyára öntjük, és készre sütjük.
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 20 alkalommal
  • Receptkönyvben: 75
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 3978
  • Feltöltés dátuma: 2014. július 11.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Burgonyás omlett
Salamon Csilla 1202 recept

Igazi nyári finomság:)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...