Bundás kalács eperdzsemmel
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
- 8% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 24% Zsír
Összesen
493
kcal
- 8% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 24% Zsír
Összesen
983
kcal
- 8% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 24% Zsír
-
35.1g kalács129 kcal
-
38.7g tojás49 kcal
-
1.8g vaníliás cukor7 kcal
-
0g citromlé0 kcal
-
14.9g napraforgó olaj132 kcal
-
2.5g porcukor10 kcal
-
7g eperdzsem20 kcal
Összesen
347
kcal
- 8% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.8 g
Zsír
-
Összesen 31.6 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 13 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 9 g
-
Koleszterin 195 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 453 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 28 mg
-
Kálcium 72 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 18 mg
-
Foszfor 145 mg
-
Nátrium 186 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 41.4 g
-
Cukor 17 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 50.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 80 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 9 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 40 micro
-
K vitamin: 2 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 78 micro
-
Kolin: 158 mg
-
Retinol - A vitamin: 80 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 2 micro
-
β-crypt 5 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 261 micro
Összesen
493
kcal
- 8% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 21.7 g
Zsír
-
Összesen 63.3 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 27 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 19 g
-
Koleszterin 390 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 906.1 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 56 mg
-
Kálcium 144 mg
-
Vas 5 mg
-
Magnézium 36 mg
-
Foszfor 289 mg
-
Nátrium 372 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 82.8 g
-
Cukor 35 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 101.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 160 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 19 mg
-
C vitamin: 3 mg
-
D vitamin: 79 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 156 micro
-
Kolin: 316 mg
-
Retinol - A vitamin: 160 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 10 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 523 micro
Összesen
983
kcal
- 8% Fehérje
- 30% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 38% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 7.6 g
Zsír
-
Összesen 22.2 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 9 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 7 g
-
Koleszterin 137 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 318.5 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 20 mg
-
Kálcium 51 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 13 mg
-
Foszfor 102 mg
-
Nátrium 131 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 29.1 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 35.6 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 56 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 7 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 28 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 55 micro
-
Kolin: 111 mg
-
Retinol - A vitamin: 56 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 184 micro
Összesen
347
kcal
Hozzávalók
-
10 dkg kalács
-
2 db tojás
-
0.5 csomag vaníliás cukor
-
1 tk citromlé
-
1 ek porcukor
Elkészítés
- A kalács, ha nem szeletelt, felszeleteljük.
- A 2 tojást tányérban villával felverjük.
- Hozzáadjuk a vaníliás cukrot és a citromlét.
- A serpenyőben olajat felmelegítjük.
- A kalács szeleteket egyenként belemártjuk a tojásba, és mindkét oldalát aranybarnára megsütjük.
- Papírtörlőre szedjük.
- Tálaláskor porcukorral szórjuk, és eperdzsemet adunk hozzá.
- Sütés ideje: 5 perc
- Elkészítettem: 1 alkalommal
- Receptkönyvben: 17
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 2867
- Feltöltés dátuma: 2012. augusztus 05.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- maradékból:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
NS
17513 recept
Délután édességre vágytam. Megnéztem mi van itthon, és abból állt össze. Nem egy fogyókúrás!