r
Nosalty Logó

Brokkolival töltött csirkemell rántva rizi-bizivel

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Barbi84
Brokkolival töltött csirkemell rántva rizi-bizivel
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
rántott ételek
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Húshoz

Körethez

Összesen 985 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Húshoz

Körethez

Összesen 3932 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír

Húshoz

Körethez

Összesen 188 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    23 g

Zsír

  • Összesen
    70.9 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    31 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    578.2 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    71 mg
  • Foszfor
    318 mg
  • Nátrium
    67 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    65.2 g
  • Cukor
    6 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    311.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    83 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    27 mg
  • C vitamin:
    94 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    97 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    240 micro
  • Kolin:
    83 mg
  • Retinol - A vitamin:
    35 micro
  • α-karotin
    32 micro
  • β-karotin
    562 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    2619 micro
Összesen 985 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    91.8 g

Zsír

  • Összesen
    283.7 g
  • Telített zsírsav
    45 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    125 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    96 g
  • Koleszterin
    223 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2312.8 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    106 mg
  • Kálcium
    350 mg
  • Vas
    17 mg
  • Magnézium
    283 mg
  • Foszfor
    1272 mg
  • Nátrium
    269 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    260.7 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    29 mg

VÍZ

  • Összesen
    1244.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    334 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    109 mg
  • C vitamin:
    375 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    387 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    959 micro
  • Kolin:
    333 mg
  • Retinol - A vitamin:
    141 micro
  • α-karotin
    129 micro
  • β-karotin
    2249 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    10477 micro
Összesen 3932 kcal
  • 5% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 15% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    4.4 g

Zsír

  • Összesen
    13.6 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    11 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    110.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    17 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    61 mg
  • Nátrium
    13 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    59.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    16 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    18 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    19 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    46 micro
  • Kolin:
    16 mg
  • Retinol - A vitamin:
    7 micro
  • α-karotin
    6 micro
  • β-karotin
    108 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    502 micro
Összesen 188 kcal

Hozzávalók

Húshoz

Körethez

Elkészítés

Húshoz

  1. A brokkolit sós vízben 3/4-ig megfőzzük.
  2. A csirkemelleket hosszában kettévágjuk, majd jól kiklopfoljuk. Sózzuk mindkét oldalát.
  3. Elkészítjük a tejfölös masszát. 1 dl tejföl + 2 gerezd zúzott fokhagyma. Jól összekeverjük.
  4. A csirkemell szeletek egyik oldalát ezzel kenjük meg vékonyan. Majd ráhelyezünk egy kisebb rózsa brokkolit. Feltekerjük, fogpiszkálóval eltűzzük mindkét végét. Szokásos módon duplán bepanírozzuk, és lassú tűzön kirántjuk.
  5. Köretnek rizibizit készítünk. 1 bögre rizst kevés olajon megpirítunk, felöntjük 2 bögre vízzel, sózzuk. Hozzáadjuk a 250 gramm zöldborsót, és együtt megfőzzük. Köretként tálaljuk még a megmaradt brokkolit is.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Elkészítettem: 10 alkalommal
  • Receptkönyvben: 64
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 5671
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Barbi84 37 recept

Tejfölös fokhagyma helyett lehet besamel mártást is csinálni, és azzal megkenni a husit.

Hozzávalók

Húshoz

Körethez

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...