Bread and butter pudding Eletke konyhájából
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojást tartalmaz
Eletke
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
- 6% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
548
kcal
- 6% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 20% Zsír
Összesen
3288
kcal
- 6% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.8 g
Zsír
-
Összesen 38.2 g
-
Telített zsírsav 22 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 11 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 236 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 654.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 23 mg
-
Kálcium 140 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 29 mg
-
Foszfor 181 mg
-
Nátrium 277 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 42.5 g
-
Cukor 24 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 101.9 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 350 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 1 mg
-
D vitamin: 49 micro
-
K vitamin: 5 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 55 micro
-
Kolin: 120 mg
-
Retinol - A vitamin: 344 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 65 micro
-
β-crypt 3 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 181 micro
Összesen
548
kcal
- 6% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 64.5 g
Zsír
-
Összesen 229.3 g
-
Telített zsírsav 133 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 67 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 14 g
-
Koleszterin 1418 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3926.1 g
-
Cink 7 mg
-
Szelén 135 mg
-
Kálcium 842 mg
-
Vas 13 mg
-
Magnézium 175 mg
-
Foszfor 1087 mg
-
Nátrium 1664 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 254.9 g
-
Cukor 146 mg
-
Élelmi rost 11 mg
VÍZ
-
Összesen 611.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2099 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 4 mg
-
D vitamin: 292 micro
-
K vitamin: 31 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 15 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 329 micro
-
Kolin: 720 mg
-
Retinol - A vitamin: 2067 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 390 micro
-
β-crypt 17 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1084 micro
Összesen
3288
kcal
- 6% Fehérje
- 22% Szénhidrát
- 20% Zsír
- 53% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
C vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 5.4 g
Zsír
-
Összesen 19.2 g
-
Telített zsírsav 11 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 118 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 328 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 11 mg
-
Kálcium 70 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 15 mg
-
Foszfor 91 mg
-
Nátrium 139 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 21.3 g
-
Cukor 12 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 51.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 175 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 24 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 27 micro
-
Kolin: 60 mg
-
Retinol - A vitamin: 173 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 33 micro
-
β-crypt 1 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 91 micro
Összesen
273
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- Eltávolítjuka kenyérhéjat, majd vékonyan megkenjükvajjal, és kicsi kockákra vágjuk.
- Kivajazzuka tepsit (15x20). Tojásokat a 75 g cukorral, vaníliával és tejszínnel felverjük,ráöntjüka kenyérre, és megszórjukmazsolával.
- Hagyjuk30 percig állni, és megszórjuka tetejét a maradék 25 g cukorral.
- Előmelegített sütőben 170 fokon, vízgőzben sütjük. (Nagyobb tepsibe vizet öntünk,hogy félig ellepje a belehelyezett kis tepsit.)1-1,5 óráig sül.
- Tálalhatjuklekvárral, vanília jégkrémmel vagy rumos vaníliasodóval is.
- Sütés hőfoka: 170 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Tepsi mérete: 15x20
- Sütés ideje: 90 perc
- Elkészítettem: 10 alkalommal
- Receptkönyvben: 35
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 1
- Össznézettség: 3941
- Feltöltés dátuma: 2013. július 16.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- vegetáriánus:
Eletke
5 recept
A sajttorta után a Bread Pudding, amit nagyon kedvelünk. UK-ból származik, a GOOD HOUSEKEEPING receptes magazinból. Éttermekben ez nagyon felkapott desszert, fagyival, vagy egyszerűen lecsurgatják egy kis tejszínnel. Főleg akkor készítem, amikor sok a szikkadt kenyér.;-)