r
Nosalty Logó

Brassói aprópecsenye Andrea konyhájából

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
NS
Brassói aprópecsenye Andrea konyhájából
adag
Előkészítés
perc
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 500 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 2000 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 115 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    31 g

Zsír

  • Összesen
    24.4 g
  • Telített zsírsav
    6 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    79 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    689.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    26 mg
  • Kálcium
    54 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    81 mg
  • Foszfor
    416 mg
  • Nátrium
    106 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.4 g
  • Cukor
    4 mg
  • Élelmi rost
    6 mg

VÍZ

  • Összesen
    273.3 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    47 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    49 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    49 micro
  • Kolin:
    119 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    13 micro
  • β-karotin
    441 micro
  • β-crypt
    77 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    874 micro
Összesen 500 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    124.1 g

Zsír

  • Összesen
    97.5 g
  • Telített zsírsav
    24 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    42 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    315 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2757.3 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    105 mg
  • Kálcium
    215 mg
  • Vas
    12 mg
  • Magnézium
    324 mg
  • Foszfor
    1663 mg
  • Nátrium
    423 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    157.8 g
  • Cukor
    16 mg
  • Élelmi rost
    25 mg

VÍZ

  • Összesen
    1093.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    186 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    20 mg
  • C vitamin:
    196 mg
  • D vitamin:
    90 micro
  • K vitamin:
    47 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    196 micro
  • Kolin:
    476 mg
  • Retinol - A vitamin:
    25 micro
  • α-karotin
    51 micro
  • β-karotin
    1766 micro
  • β-crypt
    309 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    3496 micro
Összesen 2000 kcal
  • 8% Fehérje
  • 11% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 74% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    7.1 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    18 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    158.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    6 mg
  • Kálcium
    12 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    24 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    62.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    11 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    11 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    11 micro
  • Kolin:
    27 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    101 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    201 micro
Összesen 115 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Kevés olajon megdinszteljük az apró kockára vágott hagymát, hozzáadjuk a felkockázott apró húst, és kifehéredésig együtt pároljuk.
  2. Közben beletesszük a szétnyomott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, és meghintjük a pirospaprikával.
  3. Jól átkeverjük, kevés vizet öntünk alá, hogy éppen csak ellepje a húst, és így főzzük tovább.
  4. Mielőtt a hús teljesen megpuhulna, hozzáadjuk a zöldborsót is, és a fedőt levéve zsírjára sütjük a húst.
  5. Közben bő, forró olajban kisütjük a kockára vágott krumplit, majd a húshoz keverve jól átforrósítjuk az egészet.
  • Elkészítettem: 15 alkalommal
  • Receptkönyvben: 138
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 20402
  • Feltöltés dátuma: 2014. április 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Én így készítem a brassóit.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...