adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
- 15% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
42g zöldborsó34 kcal
-
117g sertéscomb212 kcal
-
10g fokhagyma13 kcal
-
0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
15g vöröshagyma5 kcal
-
24 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
Összesen
288
kcal
- 15% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
250g zöldborsó203 kcal
-
700g sertéscomb1274 kcal
-
60g fokhagyma80 kcal
-
0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
90g vöröshagyma33 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
Összesen
1731
kcal
- 15% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 8% Zsír
-
22.4g zöldborsó18 kcal
-
62.7g sertéscomb114 kcal
-
5.4g fokhagyma7 kcal
-
0 kcal
-
0g bors0 kcal
-
0g só0 kcal
-
8.1g vöröshagyma3 kcal
-
1.4g napraforgó olaj13 kcal
-
0g ételízesítő0 kcal
Összesen
155
kcal
- 15% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 26.6 g
Zsír
-
Összesen 15.3 g
-
Telített zsírsav 5 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 74 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 518.4 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 25 mg
-
Kálcium 44 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 41 mg
-
Foszfor 315 mg
-
Nátrium 89 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 10.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 130.4 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 22 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 20 mg
-
D vitamin: 21 micro
-
K vitamin: 11 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 8 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 30 micro
-
Kolin: 96 mg
-
Retinol - A vitamin: 6 micro
-
α-karotin 9 micro
-
β-karotin 188 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1034 micro
Összesen
288
kcal
- 15% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 159.8 g
Zsír
-
Összesen 91.8 g
-
Telített zsírsav 27 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 39 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 22 g
-
Koleszterin 441 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3110.2 g
-
Cink 16 mg
-
Szelén 150 mg
-
Kálcium 263 mg
-
Vas 9 mg
-
Magnézium 244 mg
-
Foszfor 1888 mg
-
Nátrium 536 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 2 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 61.6 g
-
Cukor 18 mg
-
Élelmi rost 17 mg
VÍZ
-
Összesen 782.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 130 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 123 mg
-
D vitamin: 126 micro
-
K vitamin: 64 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 4 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 3 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 45 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 180 micro
-
Kolin: 576 mg
-
Retinol - A vitamin: 35 micro
-
α-karotin 53 micro
-
β-karotin 1126 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 6204 micro
Összesen
1731
kcal
- 15% Fehérje
- 5% Szénhidrát
- 8% Zsír
- 71% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 14.3 g
Zsír
-
Összesen 8.2 g
-
Telített zsírsav 2 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 40 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 278.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 13 mg
-
Kálcium 24 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 169 mg
-
Nátrium 48 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 5.5 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 70.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 12 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 11 mg
-
D vitamin: 11 micro
-
K vitamin: 6 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 16 micro
-
Kolin: 52 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 5 micro
-
β-karotin 101 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 556 micro
Összesen
155
kcal
Hozzávalók
-
250 g zöldborsó
-
1 fej fokhagyma
-
fűszerpaprika ízlés szerint
-
bors ízlés szerint
-
só ízlés szerint
-
1 db vöröshagyma
-
ételízesítő ízlés szerint
Elkészítés
- A húst megtisztítjuk és felcsíkozzuk.
- A hagymát és a fokhagymát apróra vágjuk, és olvasztott zsiradékon pirítani kezdjük, majd kis idő múlva hozzáadjuk a húst és kifehéredésig pirítjuk. Majd kevés vízzel felöntjük, hozzáadjuk a sót, borsozzuk, kevés pirospaprikát adunk hozzá és ételízesítőt, és legalább 1-1,5 órán át alacsony hőfokon pároljuk.
- Ha a hús már kellőképpen megpuhult, hozzáadjuk a borsót, majd készre főzzük.
- Tálalhatjuk céklás sült burgonyával, és vegyes savanyúsággal vagy salátával.
- Elkészítettem: 6 alkalommal
- Receptkönyvben: 100
- Tegnapi nézettség: 2
- 7 napos nézettség: 8
- Össznézettség: 12052
- Feltöltés dátuma: 2012. október 27.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- költség egy főre:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Brigi
65 recept
A kész aprópecsenyét összekeverhetjük pirított burgonyával, de borsó helyett akár apróravágott répa, vagy kukorica is jól illik hozzá.