r
Nosalty Logó

Bolognai spagetti 5.

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Jahin
Bolognai spagetti 5.
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1193 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 4773 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 220 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    62.6 g

Zsír

  • Összesen
    55.5 g
  • Telített zsírsav
    23 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    187 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2871.5 g
  • Cink
    9 mg
  • Szelén
    130 mg
  • Kálcium
    475 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    135 mg
  • Foszfor
    806 mg
  • Nátrium
    1306 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    106 g
  • Cukor
    10 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    301 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    371 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    12 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    20 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    338 micro
  • Kolin:
    152 mg
  • Retinol - A vitamin:
    197 micro
  • α-karotin
    619 micro
  • β-karotin
    1776 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    13895 micro
  • Lut-zea
    119 micro
Összesen 1193 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    250.4 g

Zsír

  • Összesen
    222 g
  • Telített zsírsav
    94 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    92 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    20 g
  • Koleszterin
    748 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    11485.8 g
  • Cink
    36 mg
  • Szelén
    520 mg
  • Kálcium
    1900 mg
  • Vas
    35 mg
  • Magnézium
    539 mg
  • Foszfor
    3224 mg
  • Nátrium
    5223 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    6 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    423.9 g
  • Cukor
    40 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    1203.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1482 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    27 micro
  • E vitamin:
    9 mg
  • C vitamin:
    46 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    43 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    6 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    4 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    80 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1353 micro
  • Kolin:
    610 mg
  • Retinol - A vitamin:
    787 micro
  • α-karotin
    2476 micro
  • β-karotin
    7105 micro
  • β-crypt
    12 micro
  • Likopin
    55581 micro
  • Lut-zea
    476 micro
Összesen 4773 kcal
  • 12% Fehérje
  • 20% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 57% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Likopin
  • C vitamin:
  • E vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.6 g

Zsír

  • Összesen
    10.3 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    35 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    530.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    88 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    25 mg
  • Foszfor
    149 mg
  • Nátrium
    241 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.6 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    55.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    69 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    28 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    114 micro
  • β-karotin
    328 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    2568 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 220 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Olívaolajon megfuttatjuk az apróra vágott szalonnát, kockázott hagymát, hozzátesszük a finomra vágott zellert, a lereszelt répát.
  2. A serpenyőbe tesszük a darált húst is, jól megpirítjuk, ráöntjük a vörösbort, megvárjuk, míg kissé elpárolog.
  3. Hozzáadjuk a paradicsommártást, kis meleg vízben feloldott leveskockát.
  4. Ízlés szerint fűszerezzük.
  5. Lassan készre főzzük.
  6. Sós vízben megfőzzük a spagettit.
  7. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.
  • Receptkönyvben: 37
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 27582
  • Feltöltés dátuma: 2010. május 05.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Ezt főztem ebédre innen, némi változtatással.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...