Belgacsokis hatlapos
cukrot taratalmaz
laktózt tartalmaz
glutént tartalmaz
tejet tartalmaz
tojásmentes
Ana's Kitchen
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 7% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 24% Zsír
Tészta
-
83g finomliszt303 kcal
-
2g sütőpor1 kcal
-
17g vaj120 kcal
-
33g tej19 kcal
-
1g rum3 kcal
-
13g porcukor52 kcal
Krém
Összesen
1057
kcal
- 7% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 11% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 15.2 g
Zsír
-
Összesen 52.1 g
-
Telített zsírsav 32 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 14 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 125 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1031.7 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 30 mg
-
Kálcium 403 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 21 mg
-
Foszfor 306 mg
-
Nátrium 269 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 126.3 g
-
Cukor 35 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 22.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 399 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 4 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 1 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 23 micro
-
Kolin: 20 mg
-
Retinol - A vitamin: 391 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 92 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 15 micro
Összesen
1057
kcal
- 7% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 11% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 91.1 g
Zsír
-
Összesen 312.9 g
-
Telített zsírsav 190 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 82 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 13 g
-
Koleszterin 753 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 6190.1 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 179 mg
-
Kálcium 2416 mg
-
Vas 8 mg
-
Magnézium 127 mg
-
Foszfor 1838 mg
-
Nátrium 1614 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 4 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 757.9 g
-
Cukor 210 mg
-
Élelmi rost 15 mg
VÍZ
-
Összesen 137 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 2394 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 26 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 6 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 141 micro
-
Kolin: 119 mg
-
Retinol - A vitamin: 2349 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 553 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 90 micro
Összesen
6335
kcal
- 7% Fehérje
- 58% Szénhidrát
- 24% Zsír
- 11% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Kálcium
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Szelén
-
Magnézium
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
E vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
A vitamin (RAE):
-
Retinol - A vitamin:
Fehérje
-
Összesen 3.8 g
Zsír
-
Összesen 13 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 3 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 31 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 256.7 g
-
Cink 0 mg
-
Szelén 7 mg
-
Kálcium 100 mg
-
Vas 0 mg
-
Magnézium 5 mg
-
Foszfor 76 mg
-
Nátrium 67 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 31.4 g
-
Cukor 9 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 5.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 99 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 0 mg
-
D vitamin: 0 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 0 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 6 micro
-
Kolin: 5 mg
-
Retinol - A vitamin: 97 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 23 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 4 micro
Összesen
262
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
Tészta
- A lisztet finoman összekeverjük a sütőporral és a porcukorral. A vajat elmorzsoljuk a liszttel, utána hozzáadjuk a tejet és a rumot is. Jól dolgozzuk össze, szükség szerint adhatunk hozzá kis lisztet is.
- A tésztát mérjük le és osszuk fel hat egyenlő részre. Lisztezett felületen egyenként nagyjából 25×30 centis, 2-3 milliméter vastagságú lapokká nyújtsuk ki őket. Villával szurkáljuk meg, hogy sütés közben ne hólyagosodjon föl.
- 🔥 Előmelegített sütőben 190 C fokon 6 perc alatt süssük meg a lapokat. Vigyázzunk, ne süssük túl, mert akkor a lapok nagyon kiszáradnak és törékenyek lesznek.
Krém
- A krémhez a pudingot egy liter tejjel és kristálycukorral együtt főzzük meg. Mikor elkészült, hűtsük langyosra.
- Ha kihűlt a puding, akkor a vajat keverjük ki a porcukorral, és keverjük össze a pudinggal.
- Végezetül a lapokat kenjük meg a krémmel, rétegezve úgy, hogy a tetejére is jusson krém. Egy éjszakán át pihentessük a hűtőbe.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés ideje: 6 perc
- Receptkönyvben: 77
- Tegnapi nézettség: 3
- 7 napos nézettség: 25
- Össznézettség: 11185
- Feltöltés dátuma: 2021. május 07.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- vegetáriánus:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
Ana's Kitchen
139 recept