r
Nosalty Logó

Barna tésztás kókuszos süti

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Barna tésztás kókuszos süti
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1481 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 5916 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 22% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 382 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23 g

Zsír

  • Összesen
    81.5 g
  • Telített zsírsav
    47 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    20 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    10 g
  • Koleszterin
    47 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1563.4 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    55 mg
  • Kálcium
    293 mg
  • Vas
    7 mg
  • Magnézium
    158 mg
  • Foszfor
    651 mg
  • Nátrium
    393 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    175.2 g
  • Cukor
    97 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    94.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    327 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    38 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    37 micro
  • Kolin:
    64 mg
  • Retinol - A vitamin:
    307 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    235 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    85 micro
Összesen 1481 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    92.2 g

Zsír

  • Összesen
    326.2 g
  • Telített zsírsav
    189 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    78 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    42 g
  • Koleszterin
    188 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6253.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    221 mg
  • Kálcium
    1172 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    630 mg
  • Foszfor
    2602 mg
  • Nátrium
    1574 mg
  • Réz
    5 mg
  • Mangán
    12 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    700.9 g
  • Cukor
    389 mg
  • Élelmi rost
    67 mg

VÍZ

  • Összesen
    377.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1308 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    150 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    148 micro
  • Kolin:
    258 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1229 micro
  • α-karotin
    7 micro
  • β-karotin
    941 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    340 micro
Összesen 5916 kcal
  • 6% Fehérje
  • 47% Szénhidrát
  • 22% Zsír
  • 25% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    6 g

Zsír

  • Összesen
    21.1 g
  • Telített zsírsav
    12 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    12 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    404.8 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    76 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    168 mg
  • Nátrium
    102 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    45.4 g
  • Cukor
    25 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    24.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    85 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    10 micro
  • Kolin:
    17 mg
  • Retinol - A vitamin:
    80 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    61 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    22 micro
Összesen 382 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk és két részre osztjuk.
  2. Az egyik kinyújtott lapot margarinnal kikent tepsibe terítjük, és megkenjük lekvárral.
  3. A krémhez a fehérjéket a cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a vizet és a kókuszreszeléket.
  4. Ezzel megkenjük a tepsiben lévő lapot, majd beborítjuk a második lappal.
  5. 180 fokon tűpróbáig sütjük, kivesszük, és még melegen ráöntjük a csokimázat.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés ideje: 25 perc
  • Receptkönyvben: 83
  • Tegnapi nézettség: 3
  • 7 napos nézettség: 15
  • Össznézettség: 16088
  • Feltöltés dátuma: 2012. október 01.

Ajánló

Eredetiben sárga tetejű kókuszos sütinek hívják, amit úgy készíthetünk, hogy 6 tojássárgáját összekeverünk 15 dkg porcukorral, és ezzel kenjük meg a sütink tetejét. Szintén nagyon finom!

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyik kedvenc kókuszos sütim! Nagyon finom, ajánlom mindenkinek!

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...