r
Nosalty Logó

Barbie torta 3.- krém nélkül

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
szteri
Barbie torta 3.- krém nélkül
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
170 °C
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Az alsó piskótához

A felső piskótához

A bevonáshoz

Összesen 1486 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Az alsó piskótához

A felső piskótához

A bevonáshoz

Összesen 8910 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír

Az alsó piskótához

A felső piskótához

A bevonáshoz

Összesen 407 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    19.7 g

Zsír

  • Összesen
    88.1 g
  • Telített zsírsav
    48 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    23 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    392 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1446 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    43 mg
  • Kálcium
    342 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    68 mg
  • Foszfor
    610 mg
  • Nátrium
    376 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    154.9 g
  • Cukor
    95 mg
  • Élelmi rost
    5 mg

VÍZ

  • Összesen
    83.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    640 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    53 micro
  • K vitamin:
    8 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    48 micro
  • Kolin:
    191 mg
  • Retinol - A vitamin:
    629 micro
  • α-karotin
    2 micro
  • β-karotin
    133 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    305 micro
Összesen 1486 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    118.2 g

Zsír

  • Összesen
    528.6 g
  • Telített zsírsav
    286 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    141 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    24 g
  • Koleszterin
    2350 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8675.8 g
  • Cink
    12 mg
  • Szelén
    256 mg
  • Kálcium
    2050 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    409 mg
  • Foszfor
    3660 mg
  • Nátrium
    2254 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    929.5 g
  • Cukor
    570 mg
  • Élelmi rost
    31 mg

VÍZ

  • Összesen
    499 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3838 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    16 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    318 micro
  • K vitamin:
    49 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    7 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    290 micro
  • Kolin:
    1149 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3773 micro
  • α-karotin
    12 micro
  • β-karotin
    797 micro
  • β-crypt
    32 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1831 micro
Összesen 8910 kcal
  • 6% Fehérje
  • 45% Szénhidrát
  • 25% Zsír
  • 24% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    24.1 g
  • Telített zsírsav
    13 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    107 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    396.2 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    12 mg
  • Kálcium
    94 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    103 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    42.4 g
  • Cukor
    26 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    22.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    175 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    15 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    13 micro
  • Kolin:
    52 mg
  • Retinol - A vitamin:
    172 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    36 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    84 micro
Összesen 407 kcal

Hozzávalók

Az alsó piskótához

A felső piskótához

A bevonáshoz

Elkészítés

Az alsó piskótához

  1. Elkészítjük a nagyobb csokidarabos piskótát: a tojásfehérjét felverjük habnak, a tojássárgáját kikeverjük a cukorral, vaníliával és a vajjal, majd beleforgatjuk a lisztet, sütőport, tejszínt.
  2. Végül óvatosan hozzáadjuk a tojás felvert habját.
  3. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük. (19 cm-es tepsi.)
  4. Ugyanígy elkészítjük a kisebb piskótát, csak kisebb tepsiben sütjük. (17 cm-es.)
  5. Miután mindkét piskótánk kihűlt, egy pohárral kiszedjük a közepüket és a piskótát félretesszük.
  6. A nagyobb piskótakarika kerül alulra, a kisebb felülre és közepükbe állítjuk a poharat.
  7. A Barbie babát beleállítjuk a pohárba, kartont rakunk mellé, hogy rendesen álljon (a derekának a felső piskótakarimáig kell érnie), alufóliával lefedjük a derekánál.
  8. A kiszedett piskótával körberakjuk a derekát, hogy a marcipánnak szép formája legyen.
  9. Az egészet bekenjük kívülről kajszilekvárral, és befedjük a kinyújtott marcipánnal.
  • Sütés hőfoka: 170 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 45 perc
  • Receptkönyvben: 14
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9857
  • Feltöltés dátuma: 2011. június 26.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Kislányom 4. szülinapi zsúrjára készült, kívánságra krém nélkül.

Hozzávalók

Az alsó piskótához

A felső piskótához

A bevonáshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...