r
Nosalty Logó

Barackos-vaníliás leveles szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Walaky
Barackos-vaníliás leveles szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
150 °C
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 614 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 3687 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 9% Zsír
Összesen 165 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    12.7 g

Zsír

  • Összesen
    15.5 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    1 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    440.5 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    193 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    4 mg
  • Foszfor
    11 mg
  • Nátrium
    231 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    86.5 g
  • Cukor
    52 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    63.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    24 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    7 micro
  • Kolin:
    3 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    258 micro
  • β-crypt
    66 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 614 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    76.2 g

Zsír

  • Összesen
    93.1 g
  • Telített zsírsav
    43 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2642.9 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    1157 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    26 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    1387 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    519.1 g
  • Cukor
    314 mg
  • Élelmi rost
    18 mg

VÍZ

  • Összesen
    382.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    144 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    6 mg
  • C vitamin:
    3 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    11 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    3 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    42 micro
  • Kolin:
    18 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1548 micro
  • β-crypt
    395 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    153 micro
Összesen 3687 kcal
  • 7% Fehérje
  • 48% Szénhidrát
  • 9% Zsír
  • 36% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • β-karotin

Fehérje

  • Összesen
    3.4 g

Zsír

  • Összesen
    4.2 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    0 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    118.6 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    52 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    1 mg
  • Foszfor
    3 mg
  • Nátrium
    62 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.3 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    17.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    1 mg
  • Retinol - A vitamin:
    0 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    69 micro
  • β-crypt
    18 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    7 micro
Összesen 165 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A friss leveles tészta felét (lehet fagyasztottból is, felengedés után) vékonyra kinyújtjuk, sütőpapírral bélelt tepsi aljára helyezzük - úgy, hogy lisztezzük, sodrófára tekerjük, majd a tepsibe letekerjük.
  2. Rárakjuk szorosan a csomag piskótatallért, erre szép sorban helyezzük a felszeletelt barackbefőttet.
  3. A tejből és a pudingporból, az ízlés szerinti cukor hozzáadásával, a szokásos módon pudingot főzünk.
  4. Melegen ráöntjük a tepsiben lévő rakott tésztára, majd a leveles tészta másik felét szintén vékonyra (a tepsi méretének megfelelő nagyságúra) nyújtjuk, sodrófa segítségével befedjük a pudingot.
  5. 200 fokra előmelegített sütőbe tesszük, majd azonnal levesszük a hőfokot 150 fokra, s alsó - felső sütéssel, körülbelül 30 perc alatt megsütjük.
  6. Ha kihűlt, porcukorral megszórjuk a tetejét, s felszeleteljük. Szépen szeletelhető. Nagyon - nagyon finom.
  7. Jó étvágyat kívánok hozzá annak, aki elkészíti!
  • Sütés hőfoka: 150 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 26X36X6
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 12 alkalommal
  • Receptkönyvben: 68
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 5
  • Össznézettség: 9587
  • Feltöltés dátuma: 2015. október 24.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egyszerű elkészíteni, nem macerás, minden hozzávalót szeretünk, tökéletes az ízek összhangja, nagyon finom, csinos is.......ennél több nem is kell egy gyors finomsághoz.....

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...