r
Nosalty Logó

Barackos szelet

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Varga Tiborné
Barackos szelet
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 1017 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 8133 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Összesen 206 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    13.1 g

Zsír

  • Összesen
    45.9 g
  • Telített zsírsav
    18 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    6 g
  • Koleszterin
    126 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1043.6 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    23 mg
  • Kálcium
    410 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    31 mg
  • Foszfor
    334 mg
  • Nátrium
    245 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    138.1 g
  • Cukor
    86 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    172.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    353 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    72 mg
  • Retinol - A vitamin:
    330 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    246 micro
  • β-crypt
    43 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    128 micro
Összesen 1017 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    105.1 g

Zsír

  • Összesen
    367.4 g
  • Telített zsírsav
    148 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    113 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    49 g
  • Koleszterin
    1009 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    8349.2 g
  • Cink
    8 mg
  • Szelén
    181 mg
  • Kálcium
    3276 mg
  • Vas
    10 mg
  • Magnézium
    245 mg
  • Foszfor
    2669 mg
  • Nátrium
    1956 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1104.6 g
  • Cukor
    688 mg
  • Élelmi rost
    17 mg

VÍZ

  • Összesen
    1380.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2824 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    22 mg
  • C vitamin:
    42 mg
  • D vitamin:
    79 micro
  • K vitamin:
    170 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    3 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    210 micro
  • Kolin:
    575 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2638 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1968 micro
  • β-crypt
    341 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1022 micro
Összesen 8133 kcal
  • 4% Fehérje
  • 37% Szénhidrát
  • 12% Zsír
  • 47% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.7 g

Zsír

  • Összesen
    9.4 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    3 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    212.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    83 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    6 mg
  • Foszfor
    68 mg
  • Nátrium
    50 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    28.1 g
  • Cukor
    18 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    35.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    72 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    5 micro
  • Kolin:
    15 mg
  • Retinol - A vitamin:
    67 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    50 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    26 micro
Összesen 206 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozávalóit összegyúrjuk, majd gáztepsi méretűre nyújtjuk úgy, hogy legyen egy kis pereme is.
  2. Ezután megfőzzük a krémet a tejjel, a cukorral, és a pudinggal.
  3. Levesszük a tűzről és egyesével belekeverjük a tejfölöket.
  4. A kész krémet a már tepsibe nyújtott tésztára öntjük, a tetejét pedig beborítjuk meghámozott, felszeletelt őszibarackkal.
  5. 170 fokon kb. 30 perc alatt megsütjük.
  6. Ha megsült, ráöntjük a zselét, hűtőbe tesszük és kb 1 óra múlva lehet szeletelni.
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 206
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 7
  • Össznézettség: 46348
  • Feltöltés dátuma: 2009. július 13.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
Varga Tiborné 13 recept

 Nagyon kiadós és finom! Hamar kész.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tetejére

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...