r
Nosalty Logó

Barackos pite

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
Évi néni
Barackos pite
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Omlós tészta

Puding

Barack

Összesen 315 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Omlós tészta

Puding

Barack

Összesen 3781 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír

Omlós tészta

Puding

Barack

Összesen 176 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.3 g

Zsír

  • Összesen
    15.3 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    4 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    54 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    174.2 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    68 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    56 mg
  • Nátrium
    26 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    39.5 g
  • Cukor
    15 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    73.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    195 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    8 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    16 micro
  • Kolin:
    22 mg
  • Retinol - A vitamin:
    118 micro
  • α-karotin
    15 micro
  • β-karotin
    876 micro
  • β-crypt
    81 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    92 micro
Összesen 315 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    64 g

Zsír

  • Összesen
    184.1 g
  • Telített zsírsav
    109 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    647 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2090.7 g
  • Cink
    5 mg
  • Szelén
    118 mg
  • Kálcium
    811 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    670 mg
  • Nátrium
    311 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    3 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    474.3 g
  • Cukor
    181 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

VÍZ

  • Összesen
    885.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2337 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    14 mg
  • C vitamin:
    93 mg
  • D vitamin:
    44 micro
  • K vitamin:
    46 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    197 micro
  • Kolin:
    259 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1416 micro
  • α-karotin
    184 micro
  • β-karotin
    10508 micro
  • β-crypt
    974 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1101 micro
Összesen 3781 kcal
  • 4% Fehérje
  • 30% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 55% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • β-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    3 g

Zsír

  • Összesen
    8.6 g
  • Telített zsírsav
    5 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    30 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    97.3 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    5 mg
  • Kálcium
    38 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    8 mg
  • Foszfor
    31 mg
  • Nátrium
    14 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    22.1 g
  • Cukor
    8 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    41.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    109 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    12 mg
  • Retinol - A vitamin:
    66 micro
  • α-karotin
    9 micro
  • β-karotin
    489 micro
  • β-crypt
    45 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    51 micro
Összesen 176 kcal

Hozzávalók

Omlós tészta

Puding

Barack

Elkészítés

Omlós tészta

  1. A liszteket összekeverjük, belekockázzuk a hideg vajat, cukrot, tojássárgáját, és dagasztógépben összedolgozzuk, fóliába csomagolva hűtőbe tesszük fél órára.
  2. A pihentetett tésztából elvesszük a 2/3-át, és kinyújtjuk 0,5 cm vékonyra, sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük úgy, hogy a tepsi falára is kerüljön tészta.

Puding

  1. 4 dl tejet felforralunk 3 dkg gyümölcscukorral.
  2. Egy dl hideg tejben elkeverjük a pudingport, és a felforralt tejbe öntjük, folyamatos keverés mellett besűrítjük, hozzáadjuk a vanília kivonatot.
  3. Lehűtjük, majd a tésztára simítjuk.

Barack

  1. A barackokat kimagozzuk, a fél barackokat a puding tetejére sorba rakjuk.
  2. A maradék hideg tésztát nagy lyukú reszelőn a barackok tetejére reszeljük, vagy rácsipkedjük.
  3. 180 fokra előmelegített sütőben, alul-felül sütésen 35-40 perc alatt aranybarnára sütjük.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 25x25
  • Sütés ideje: 40 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 61
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9736
  • Feltöltés dátuma: 2016. július 15.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Barackos pite
Évi néni 1830 recept

Sárgabarack-szezonban mi mást süthetnék? Olyan rövid ideig tart ez a finom gyümölcs.

Hozzávalók

Omlós tészta

Puding

Barack

Címlapról ajánljuk