r
Nosalty Logó

Barackmag

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojást tartalmaz
esztersilver
Barackmag
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Összesen 1002 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Összesen 8006 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Összesen 481 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    11.2 g

Zsír

  • Összesen
    66.3 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    19 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    25 g
  • Koleszterin
    76 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    386.8 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    17 mg
  • Kálcium
    69 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    76 mg
  • Foszfor
    199 mg
  • Nátrium
    20 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    97.7 g
  • Cukor
    64 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    18.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    386 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    51 micro
  • Kolin:
    44 mg
  • Retinol - A vitamin:
    369 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    197 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    41 micro
Összesen 1002 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    89.7 g

Zsír

  • Összesen
    530.2 g
  • Telített zsírsav
    154 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    154 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    198 g
  • Koleszterin
    610 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3094.5 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    552 mg
  • Vas
    15 mg
  • Magnézium
    606 mg
  • Foszfor
    1589 mg
  • Nátrium
    164 mg
  • Réz
    6 mg
  • Mangán
    13 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    781.6 g
  • Cukor
    512 mg
  • Élelmi rost
    32 mg

VÍZ

  • Összesen
    150.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    3086 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    25 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    40 micro
  • K vitamin:
    209 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    406 micro
  • Kolin:
    355 mg
  • Retinol - A vitamin:
    2955 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    1572 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    328 micro
Összesen 8006 kcal
  • 6% Fehérje
  • 51% Szénhidrát
  • 34% Zsír
  • 10% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Magnézium
  • Kálcium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    5.4 g

Zsír

  • Összesen
    31.8 g
  • Telített zsírsav
    9 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    12 g
  • Koleszterin
    37 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    185.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    33 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    36 mg
  • Foszfor
    95 mg
  • Nátrium
    10 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    46.9 g
  • Cukor
    31 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    185 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    13 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    24 micro
  • Kolin:
    21 mg
  • Retinol - A vitamin:
    178 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    94 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    20 micro
Összesen 481 kcal

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Elkészítés

A tésztához

  1. A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd a barackmag formába nyomogatjuk, megsütjük.
  2. A vajat a porcukorral és tojással habosra keverjük, rummal ízesítjük.
  3. A diót a tejben megfőzzük, majd a vajas krémmel összekeverjük.
  4. A krémet a megsült formába kenjük, majd összeillesztjük, porcukorral megszórjuk.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 239
  • Tegnapi nézettség: 30
  • 7 napos nézettség: 167
  • Össznézettség: 59063
  • Feltöltés dátuma: 2012. május 19.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Felhasználó képe
esztersilver 68 recept

Édesanyám kedvenc édessége. Nagyon időigényes elkészíteni, de megéri a fáradtságot, az elkövetkezendő egy évben biztosan nem készítek újra.

Hozzávalók

A tésztához

A krémhez

A tálaláshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...