r
Nosalty Logó

Bajor camembert-krém perecrúddal - Obatza

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz glutént tartalmaz tejet tartalmaz tojásmentes
Németország, az úticél
Bajor camembert-krém perecrúddal - Obatza
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Összesen 760 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Összesen 4566 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Összesen 306 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    23.5 g

Zsír

  • Összesen
    45.4 g
  • Telített zsírsav
    17 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    12 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    5 g
  • Koleszterin
    66 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    6427.5 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    282 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    34 mg
  • Foszfor
    335 mg
  • Nátrium
    5735 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    62.9 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    84.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    218 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    12 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    2 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    97 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    216 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    21 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 760 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    141.2 g

Zsír

  • Összesen
    272.4 g
  • Telített zsírsav
    101 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    72 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    31 g
  • Koleszterin
    396 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    38565.2 g
  • Cink
    16 mg
  • Szelén
    217 mg
  • Kálcium
    1692 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    205 mg
  • Foszfor
    2012 mg
  • Nátrium
    34411 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    4 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    377.2 g
  • Cukor
    17 mg
  • Élelmi rost
    16 mg

VÍZ

  • Összesen
    506.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1306 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    30 mg
  • C vitamin:
    6 mg
  • D vitamin:
    72 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    12 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    584 micro
  • Kolin:
    137 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1296 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    128 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    86 micro
Összesen 4566 kcal
  • 11% Fehérje
  • 29% Szénhidrát
  • 21% Zsír
  • 39% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    9.5 g

Zsír

  • Összesen
    18.2 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2583.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    15 mg
  • Kálcium
    113 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    14 mg
  • Foszfor
    135 mg
  • Nátrium
    2305 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    25.3 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    33.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    87 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    5 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    39 micro
  • Kolin:
    9 mg
  • Retinol - A vitamin:
    87 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    9 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    6 micro
Összesen 306 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Elkészítés

A camembert-krémhez

  1. A camembert sajtokról eltávolítjuk a kemény fehér részeket, majd apró kockákra vágjuk.
  2. Egy nagy tálba öntjük a mascarponéval és a puha vajjal, majd egy villával krémesre keverjük.
  3. A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, majd hozzákeverjük a sajtos keverékhez.
  4. Jöhet a tálba a só, bors, köménymag és fűszerpaprika is, végül egy kevés barna sör.
  5. Jól elkeverjük, majd lefedve hűtőben pihentetjük.

A perecrúdhoz

  1. A langyos tejet felfuttatjuk a cukor és élesztő segítségével, kb. 10-15 perc alatt.
  2. Egy tálba szitáljuk a lisztet, a sót, majd beleöntjük az olajat és élesztős tejet, majd tésztát gyúrunk. Lefedve 1 órát kelesztjük.
  3. Közben elkészítjük a sós pancsot.
  4. A megkelt tésztából lecsípünk, és tetszőleges hosszúságú rudakat formálunk, és sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük.
  5. 200 fokon 5-10 percig sütjük, majd meglocsoljuk a sós panccsal, és további 10-15 percig sütjük 180 fokon.

A sós pancshoz

  1. Egy tálban csomómentesre keverjük a lisztet a sóval és kevés vízzel.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 80
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2580
  • Feltöltés dátuma: 2018. szeptember 10.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Bajor camembert-krém perecrúddal - Obatza
Németország, az úticél 5 recept

A híres bajor sajtos körözött, rengeteg camemberttel, a sörkertek kedvelt fogása. Perecrúddal kihagyhatatlan partikaja! Imádjuk! :)

Hozzávalók

A camembert-krémhez

A perecrúdhoz

A sós pancshoz

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...