r
Nosalty Logó

Baconös frittata muffinformában

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojást tartalmaz
NS
Baconös frittata muffinformában
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 421 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 1685 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 207 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    26 g

Zsír

  • Összesen
    33.8 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    13 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    435 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1378.8 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    42 mg
  • Kálcium
    327 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    400 mg
  • Nátrium
    578 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    124.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    2 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    93 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    53 micro
  • Kolin:
    309 mg
  • Retinol - A vitamin:
    299 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    16 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    487 micro
Összesen 421 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    103.8 g

Zsír

  • Összesen
    135.2 g
  • Telített zsírsav
    59 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    51 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    16 g
  • Koleszterin
    1739 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5515 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    168 mg
  • Kálcium
    1306 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    108 mg
  • Foszfor
    1601 mg
  • Nátrium
    2313 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    7.9 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    499.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1202 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    6 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    370 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    212 micro
  • Kolin:
    1237 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1197 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    66 micro
  • β-crypt
    35 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    1948 micro
Összesen 1685 kcal
  • 14% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 67% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:
  • Lut-zea

Fehérje

  • Összesen
    12.8 g

Zsír

  • Összesen
    16.7 g
  • Telített zsírsav
    7 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    6 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    215 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    680.9 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    21 mg
  • Kálcium
    161 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    13 mg
  • Foszfor
    198 mg
  • Nátrium
    286 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    61.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    148 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    46 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    26 micro
  • Kolin:
    153 mg
  • Retinol - A vitamin:
    148 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    8 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    240 micro
Összesen 207 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A megtisztított tojásokat felverjük,hozzáadjuk a tejszínt,sózzuk, borsozzuk. A tetszőleges mennyiségű felaprított petrezselymet, majd a fokhagyma granulátumot is a tojásokhoz adjuk.
  2. A bacon szeleteket kisebb kockákra vágjuk, és saját zsírjukban megpirítjuk. Míg a bacon pirul, lereszeljük a sajtot.
  3. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és elővesszük a szilikonos muffin formákat.
  4. Ha a sajtot lereszeltük, hozzáadjuk afelvert tojásokhoz.A formákban egyenletesen elosztjuk a márízesített tojást és a baconkockákat.
  5. 20-25 perc alatt süssük aranybarnára.
  • Sütés hőfoka: 180 °C
  • Sütés módja: hőlégkeveréses
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 3 alkalommal
  • Receptkönyvben: 399
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 9
  • Össznézettség: 33384
  • Feltöltés dátuma: 2012. szeptember 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A frittata egy olasz étel, mely igen hasonló összetételében az omletthez. Az omlettől eltérően viszont a frittatát nem forgatják meg, és sütőben készítik el.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...