r
Nosalty Logó

Baconös csirkepástétom

cukormentes laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Somat
Baconös csirkepástétom
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Összesen
perc
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 375 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 2245 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
Összesen 218 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    20.1 g

Zsír

  • Összesen
    28.9 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    238 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    596.1 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    38 mg
  • Kálcium
    41 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    27 mg
  • Foszfor
    275 mg
  • Nátrium
    209 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.2 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1524 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    7 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    9 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    253 micro
  • Kolin:
    134 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1519 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    56 micro
  • β-crypt
    5 micro
  • Likopin
    17 micro
  • Lut-zea
    2 micro
Összesen 375 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    120.9 g

Zsír

  • Összesen
    173.4 g
  • Telített zsírsav
    86 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    54 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    15 g
  • Koleszterin
    1428 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    3576.7 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    226 mg
  • Kálcium
    249 mg
  • Vas
    24 mg
  • Magnézium
    160 mg
  • Foszfor
    1651 mg
  • Nátrium
    1254 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    19.2 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    668.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    9146 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    43 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    55 mg
  • D vitamin:
    22 micro
  • K vitamin:
    10 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    5 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    53 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    1520 micro
  • Kolin:
    803 mg
  • Retinol - A vitamin:
    9113 micro
  • α-karotin
    28 micro
  • β-karotin
    337 micro
  • β-crypt
    29 micro
  • Likopin
    100 micro
  • Lut-zea
    11 micro
Összesen 2245 kcal
  • 12% Fehérje
  • 2% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 68% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):
  • Retinol - A vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    11.9 g

Zsír

  • Összesen
    17 g
  • Telített zsírsav
    8 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    140 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    351 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    22 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    16 mg
  • Foszfor
    162 mg
  • Nátrium
    123 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.9 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    65.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    898 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    5 mg
  • D vitamin:
    2 micro
  • K vitamin:
    1 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    149 micro
  • Kolin:
    79 mg
  • Retinol - A vitamin:
    894 micro
  • α-karotin
    3 micro
  • β-karotin
    33 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    10 micro
  • Lut-zea
    1 micro
Összesen 218 kcal
  • Nosalty kipróbálta

Hozzávalók

Elkészítés

  1. Egy serpenyőben vajat hevítünk, majd üvegesre pároljuk rajta a felaprított vöröshagymát.
  2. Közben a csirkemellet és májat felkockázzuk, a baconszeleteket apró darabokra vágjuk.
  3. Az üvegesre párolt hagymára dobjuk a csirkemellet és a bacont, és megsütjük.
  4. Ha kezd pirulni, hozzádobjuk a májat, az aprított fokhagymát, és sózzuk-borsozzuk. Elkeverjük, majd hozzáadjuk a brandy-t, és további 1-2 percig főzzük.
  5. Végül belekeverjük a tejfölt is, majd enyhén besűrítjük, végül félretesszük, és megvárjuk, míg lehűl.
  6. Egy aprítógépbe krémesre daráljuk, majd a hűtőben pihentetjük legalább 4 órát, és friss zöldségekkel, kenyérrel tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 129
  • Tegnapi nézettség: 1
  • 7 napos nézettség: 3
  • Össznézettség: 3721
  • Feltöltés dátuma: 2018. november 30.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Szuperegyszerű, krémes pástétom, rengeteg baconnel, reggelire, uzsonnára vagy az ünnepi asztalra előételnek.  Friss, ropogós zöldségekkel és kenyérrel ellenállhatatlan fogás. :)

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

Ismerd meg a bottargát, és azt is elmondjuk, hogy használd...

A bottarga egy különleges gasztronómiai alapanyag, amelyet gyakran neveznek a "tenger aranyának". Azok számára, akik még nem találkoztak vele, a bottarga nem más, mint sózott és szárított halikra, amely különleges ízvilágával azonnal magával ragadja az ínyenceket. Ezt a mediterrán kincset évezredek óta fogyasztják, és ma is nagy becsben tartják a kulináris világban.

Hering András

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...