Baconbe tekert zöldbabos karaj
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
witch
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
220 °C
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
498
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
Összesen
1989
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 44.1 g
Zsír
-
Összesen 33.5 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 17 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 4 g
-
Koleszterin 164 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 1292.3 g
-
Cink 4 mg
-
Szelén 49 mg
-
Kálcium 273 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 58 mg
-
Foszfor 505 mg
-
Nátrium 402 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 3.3 g
-
Cukor 2 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 170.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 173 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 5 mg
-
D vitamin: 42 micro
-
K vitamin: 20 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 21 micro
-
Kolin: 108 mg
-
Retinol - A vitamin: 156 micro
-
α-karotin 30 micro
-
β-karotin 186 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 282 micro
Összesen
498
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 176.4 g
Zsír
-
Összesen 134.1 g
-
Telített zsírsav 60 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 68 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 18 g
-
Koleszterin 656 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 5169.3 g
-
Cink 15 mg
-
Szelén 196 mg
-
Kálcium 1091 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 233 mg
-
Foszfor 2021 mg
-
Nátrium 1606 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 13.1 g
-
Cukor 7 mg
-
Élelmi rost 5 mg
VÍZ
-
Összesen 683 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 690 micro
-
B6 vitamin: 5 mg
-
B12 Vitamin: 6 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 21 mg
-
D vitamin: 168 micro
-
K vitamin: 81 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 3 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 38 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 86 micro
-
Kolin: 430 mg
-
Retinol - A vitamin: 623 micro
-
α-karotin 121 micro
-
β-karotin 742 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1126 micro
Összesen
1989
kcal
- 17% Fehérje
- 1% Szénhidrát
- 13% Zsír
- 68% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Foszfor
-
Nátrium
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
C vitamin:
-
B6 vitamin:
-
Tiamin - B1 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 17 g
Zsír
-
Összesen 12.9 g
-
Telített zsírsav 6 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 7 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 2 g
-
Koleszterin 63 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 498 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 19 mg
-
Kálcium 105 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 22 mg
-
Foszfor 195 mg
-
Nátrium 155 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.3 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 65.8 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 67 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 2 mg
-
D vitamin: 16 micro
-
K vitamin: 8 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 4 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 8 micro
-
Kolin: 41 mg
-
Retinol - A vitamin: 60 micro
-
α-karotin 12 micro
-
β-karotin 71 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 109 micro
Összesen
192
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A babot megpucoljuk, megmossuk. A húst kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk.
- A puha vajat összekeverjük a reszelt sajttal, és egyenlően elosztva, rákenjük a hússzeletekre.
- 5-6 db zöldbabot rakunk a sajtkrém tetejére, feltekerjük, és belecsavarjuk a szalonnába.
- A sütőt előmelegítjük 200 fokra. Egy kivajazott tepsibe rakjuk, alufóliával lefedve, 20 percig sütjük.
- A fóliát levéve, 240 fokon tovább sütjük, amíg a szalonna megpirul.
- Sütés hőfoka: 220 °C
- Sütés ideje: 40 perc
- Elkészítettem: 2 alkalommal
- Receptkönyvben: 77
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 6481
- Feltöltés dátuma: 2011. augusztus 05.
Ajánló
Hideg gyümölcslevest ajánlok hozzá első fogásnak.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
witch
735 recept
Ezt a receptet a mindmegette.hu-n találtam tavaszi karajtekercs néven. Ott spárgával van, de a párom nem rajong érte, de a zöldbabot szereti. A köretet megoldottam úgy, hogy egy pár szem krumplit vékonyra szeletelve a tepsibe raktam a hús mellé. Jó ízű lett, és egy kicsit sajtos is a tölteléktől.