Baconbe tekert pisztráng fetával töltve
cukormentes
laktózt tartalmaz
gluténmentes
tejet tartalmaz
tojásmentes
NS
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
180 °C
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
603
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
Összesen
1207
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 45.7 g
Zsír
-
Összesen 43.7 g
-
Telített zsírsav 15 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 18 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 6 g
-
Koleszterin 165 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 2082.5 g
-
Cink 3 mg
-
Szelén 37 mg
-
Kálcium 326 mg
-
Vas 3 mg
-
Magnézium 53 mg
-
Foszfor 628 mg
-
Nátrium 1031 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6.1 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 198.7 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 94 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 13 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 25 mg
-
D vitamin: 249 micro
-
K vitamin: 3 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 9 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 40 micro
-
Kolin: 132 mg
-
Retinol - A vitamin: 94 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 3 micro
-
β-crypt 9 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 5 micro
Összesen
603
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 91.4 g
Zsír
-
Összesen 87.5 g
-
Telített zsírsav 31 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 36 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 12 g
-
Koleszterin 330 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 4165 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 74 mg
-
Kálcium 652 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 105 mg
-
Foszfor 1256 mg
-
Nátrium 2063 mg
-
Réz 1 mg
-
Mangán 3 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 12.3 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 3 mg
VÍZ
-
Összesen 397.3 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 188 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 26 micro
-
E vitamin: 3 mg
-
C vitamin: 49 mg
-
D vitamin: 497 micro
-
K vitamin: 7 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 2 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 19 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 81 micro
-
Kolin: 264 mg
-
Retinol - A vitamin: 187 micro
-
α-karotin 1 micro
-
β-karotin 6 micro
-
β-crypt 18 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 10 micro
Összesen
1207
kcal
- 16% Fehérje
- 2% Szénhidrát
- 15% Zsír
- 67% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Riboflavin - B2 vitamin:
Fehérje
-
Összesen 10.4 g
Zsír
-
Összesen 9.9 g
-
Telített zsírsav 3 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 4 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 1 g
-
Koleszterin 38 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 473.3 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 8 mg
-
Kálcium 74 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 143 mg
-
Nátrium 234 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 1.4 g
-
Cukor 0 mg
-
Élelmi rost 0 mg
VÍZ
-
Összesen 45.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 21 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 3 micro
-
E vitamin: 0 mg
-
C vitamin: 6 mg
-
D vitamin: 57 micro
-
K vitamin: 1 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 2 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 9 micro
-
Kolin: 30 mg
-
Retinol - A vitamin: 21 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 1 micro
-
β-crypt 2 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 1 micro
Összesen
137
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A pisztrángokat hideg vízzel átmossuk, lemossuk, majd szárazra töröljük.
- A citrom levével kívül-belül bedörzsöljük.
- Sózzuk, és egy rövid ideig állni hagyjuk.
- Közben a fetát az olívaolajjal kikeverjük, zöldfűszerrel ízesítjük.
- A halak hasüregét megtöltjük a sajttal.
- Bacon szeletekkel körbecsavarjuk a pisztrángokat, és tűzálló tálba fektetjük.
- Közepes hőfokon előbb alufóliával lefedve (kb. 20 perc), majd anélkül (kb. 10 perc) pirosra sütjük.
- Köret lehet velesült burgonya, rizs vagy párolt vegyes zöldség.
- Sütés hőfoka: 180 °C
- Sütés módja: hőlégkeveréses
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 114
- Tegnapi nézettség: 0
- 7 napos nézettség: 0
- Össznézettség: 30532
- Feltöltés dátuma: 2010. január 31.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Minap férjem beállított két pisztránggal, mivel a hal minél frissebben van elkészítve, annál finomabb, így az itthon található dolgokból kellett gazdálkodnom este. Az összhatással rendkívül elégedettek voltunk.