r
Nosalty Logó

Bacon-ös csirkenyárs rántva

cukormentes laktózmentes glutént tartalmaz tejmentes tojást tartalmaz
Jahin
Bacon-ös csirkenyárs rántva
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
  • 15% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 1102 kcal
  • 15% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 4402 kcal
  • 15% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 331 kcal
  • 15% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    48.4 g

Zsír

  • Összesen
    85.3 g
  • Telített zsírsav
    15 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    38 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    27 g
  • Koleszterin
    267 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1284 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    65 mg
  • Kálcium
    79 mg
  • Vas
    3 mg
  • Magnézium
    66 mg
  • Foszfor
    511 mg
  • Nátrium
    558 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    33.5 g
  • Cukor
    2 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    158.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    75 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    28 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    37 micro
  • K vitamin:
    5 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    18 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    63 micro
  • Kolin:
    252 mg
  • Retinol - A vitamin:
    75 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    186 micro
Összesen 1102 kcal
  • 15% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    193.4 g

Zsír

  • Összesen
    341.1 g
  • Telített zsírsav
    60 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    150 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    108 g
  • Koleszterin
    1068 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5135.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    261 mg
  • Kálcium
    314 mg
  • Vas
    11 mg
  • Magnézium
    264 mg
  • Foszfor
    2043 mg
  • Nátrium
    2231 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    134.1 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    633.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    301 micro
  • B6 vitamin:
    6 mg
  • B12 Vitamin:
    4 micro
  • E vitamin:
    110 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    147 micro
  • K vitamin:
    21 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    2 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    71 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    250 micro
  • Kolin:
    1007 mg
  • Retinol - A vitamin:
    301 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    13 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    745 micro
Összesen 4402 kcal
  • 15% Fehérje
  • 10% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 49% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14.5 g

Zsír

  • Összesen
    25.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    8 g
  • Koleszterin
    80 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    384.4 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    20 mg
  • Kálcium
    24 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    20 mg
  • Foszfor
    153 mg
  • Nátrium
    167 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    10 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    23 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    8 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    11 micro
  • K vitamin:
    2 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    19 micro
  • Kolin:
    75 mg
  • Retinol - A vitamin:
    23 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    56 micro
Összesen 331 kcal

Elkészítés

  1. A csirkemellet tegyük mélyhűtőbe kb. 2 órára, félig fagyosan könnyebb szépen felkockázni.
  2. 8 db saslik- vagy hurkapálcikára lesz szükségünk, a fapálcákat áztassuk vízbe két órára.
  3. Kockázzuk fel a húst, és fűzzük nyársra baconszeletekkel a képen látható módon: először a szalonnát szúrjuk át, következik egy kocka hús, megint a szalonna a kockára hajtva stb., a végére hús kerüljön. (A végén S alakban veszi körül a szalonna a csirkét.) Vigyázzunk,hogy a szeletek ne szakadjanak el!
  4. Végül szokott módon panírozzuk, forró olajban kisütjük.
  • Sütés ideje: 15 perc
  • Receptkönyvben: 89
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 7695
  • Feltöltés dátuma: 2010. július 15.

Ajánló

Az igazi koviubi Petrezselymes burgonya / krumplipüré / dinsztelt burgonya. Mr and Mrs Smith szerb krumplisalátája

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy kicsit pepecselősebb, mint a klasszikus rántott csirkemell, de megéri a fáradtságot. Páromtól a következő instrukciót kaptam: legközelebb hagymacikkeket is fűzzek bele. Az ötlet jó, megoldom. :-)

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...