adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
190 °C
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
125g gomba27 kcal
-
63g bacon246 kcal
-
5g fokhagyma6 kcal
-
11g petrezselyem4 kcal
-
35 kcal
Összesen
318
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
500g gomba107 kcal
-
250g bacon983 kcal
-
18g fokhagyma24 kcal
-
45g petrezselyem16 kcal
-
16g napraforgó olaj141 kcal
Összesen
1271
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 14% Zsír
-
60.3g gomba13 kcal
-
30.2g bacon119 kcal
-
2.2g fokhagyma3 kcal
-
5.4g petrezselyem2 kcal
-
1.9g napraforgó olaj17 kcal
Összesen
154
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 12.9 g
Zsír
-
Összesen 27.7 g
-
Telített zsírsav 8 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 12 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 5 g
-
Koleszterin 41 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 787.2 g
-
Cink 2 mg
-
Szelén 24 mg
-
Kálcium 30 mg
-
Vas 2 mg
-
Magnézium 26 mg
-
Foszfor 221 mg
-
Nátrium 482 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 6 g
-
Cukor 3 mg
-
Élelmi rost 2 mg
VÍZ
-
Összesen 153.5 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 54 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 2 mg
-
C vitamin: 19 mg
-
D vitamin: 18 micro
-
K vitamin: 185 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 1 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 7 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 38 micro
-
Kolin: 53 mg
-
Retinol - A vitamin: 7 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 569 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 626 micro
Összesen
318
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 51.5 g
Zsír
-
Összesen 110.9 g
-
Telített zsírsav 34 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 47 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 21 g
-
Koleszterin 165 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 3148.9 g
-
Cink 6 mg
-
Szelén 98 mg
-
Kálcium 121 mg
-
Vas 6 mg
-
Magnézium 103 mg
-
Foszfor 883 mg
-
Nátrium 1930 mg
-
Réz 2 mg
-
Mangán 1 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 24 g
-
Cukor 11 mg
-
Élelmi rost 7 mg
VÍZ
-
Összesen 614.2 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 217 micro
-
B6 vitamin: 1 mg
-
B12 Vitamin: 1 micro
-
E vitamin: 8 mg
-
C vitamin: 75 mg
-
D vitamin: 74 micro
-
K vitamin: 739 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 1 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 2 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 28 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 151 micro
-
Kolin: 213 mg
-
Retinol - A vitamin: 28 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 2275 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 2505 micro
Összesen
1271
kcal
- 6% Fehérje
- 3% Szénhidrát
- 14% Zsír
- 77% Víz
TOP ásványi anyagok
-
Nátrium
-
Foszfor
-
Kálcium
-
Magnézium
-
Szelén
TOP vitaminok
-
Kolin:
-
C vitamin:
-
Niacin - B3 vitamin:
-
E vitamin:
-
Lut-zea
Fehérje
-
Összesen 6.2 g
Zsír
-
Összesen 13.4 g
-
Telített zsírsav 4 g
-
Egyszeresen telítetlen zsírsav: 6 g
-
Többszörösen telítetlen zsírsav 3 g
-
Koleszterin 20 mg
Ásványi anyagok
-
Összesen 379.8 g
-
Cink 1 mg
-
Szelén 12 mg
-
Kálcium 15 mg
-
Vas 1 mg
-
Magnézium 12 mg
-
Foszfor 107 mg
-
Nátrium 233 mg
-
Réz 0 mg
-
Mangán 0 mg
Szénhidrátok
-
Összesen 2.9 g
-
Cukor 1 mg
-
Élelmi rost 1 mg
VÍZ
-
Összesen 74.1 g
Vitaminok
-
Összesen 0
-
A vitamin (RAE): 26 micro
-
B6 vitamin: 0 mg
-
B12 Vitamin: 0 micro
-
E vitamin: 1 mg
-
C vitamin: 9 mg
-
D vitamin: 9 micro
-
K vitamin: 89 micro
-
Tiamin - B1 vitamin: 0 mg
-
Riboflavin - B2 vitamin: 0 mg
-
Niacin - B3 vitamin: 3 mg
-
Pantoténsav - B5 vitamin: 0 mg
-
Folsav - B9-vitamin: 18 micro
-
Kolin: 26 mg
-
Retinol - A vitamin: 3 micro
-
α-karotin 0 micro
-
β-karotin 274 micro
-
β-crypt 0 micro
-
Likopin 0 micro
-
Lut-zea 302 micro
Összesen
154
kcal
Hozzávalók
Elkészítés
- A gombát és a fokhagymát megpucoljuk, a petrezselyemzöldjét megmossuk.
- A petrezselyemzöldjét finomra vágjuk, valamint a fokhagyma gerezdeket felkarikázzuk.
- A gombára tesszük a fokhagymát, a kevés petrezselyemzöldjét, és betekerjük egy szelet bacon-nel. Így tovább, ameddig van gomba.
- Olajozott tepsibe tesszük, és készre sütjük.
- Sütés hőfoka: 190 °C
- Sütés módja: alul-felül sütés
- Sütés ideje: 30 perc
- Receptkönyvben: 194
- Tegnapi nézettség: 9
- 7 napos nézettség: 41
- Össznézettség: 22602
- Feltöltés dátuma: 2010. május 22.
Ajánló
Köretnek általában rizst vagy krumplit (sült vagy pürét) szoktam tálalni hozzá.
Receptjellemzők
-
- fogás:
-
- konyha:
-
- nehézség:
-
- elkészítési idő:
-
- szakács elkészítette:
-
- alkalom:
-
- Speciális étrendek:
NS
17513 recept
Mi van itthon, és mi lesz a vacsora kérdés után született a recept.