r
Nosalty Logó

Babos füstölt csibecomb

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Maria.
Babos füstölt csibecomb
adag
Előkészítés
perc
Főzés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 19% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 1231 kcal
  • 19% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 4923 kcal
  • 19% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
Összesen 209 kcal
  • 19% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    81 g

Zsír

  • Összesen
    33.6 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    7 g
  • Koleszterin
    132 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2443 g
  • Cink
    11 mg
  • Szelén
    56 mg
  • Kálcium
    624 mg
  • Vas
    27 mg
  • Magnézium
    505 mg
  • Foszfor
    979 mg
  • Nátrium
    234 mg
  • Réz
    3 mg
  • Mangán
    5 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    155.2 g
  • Cukor
    7 mg
  • Élelmi rost
    39 mg

VÍZ

  • Összesen
    155.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    37 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    4 mg
  • D vitamin:
    3 micro
  • K vitamin:
    17 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    8 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    983 micro
  • Kolin:
    222 mg
  • Retinol - A vitamin:
    37 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    120 micro
Összesen 1231 kcal
  • 19% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    324.1 g

Zsír

  • Összesen
    134.4 g
  • Telített zsírsav
    39 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    55 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    28 g
  • Koleszterin
    529 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    9772.1 g
  • Cink
    45 mg
  • Szelén
    224 mg
  • Kálcium
    2496 mg
  • Vas
    109 mg
  • Magnézium
    2018 mg
  • Foszfor
    3915 mg
  • Nátrium
    937 mg
  • Réz
    10 mg
  • Mangán
    18 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    620.7 g
  • Cukor
    28 mg
  • Élelmi rost
    155 mg

VÍZ

  • Összesen
    623.4 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    147 micro
  • B6 vitamin:
    5 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    10 micro
  • K vitamin:
    69 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    5 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    32 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    3933 micro
  • Kolin:
    890 mg
  • Retinol - A vitamin:
    147 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    2 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    481 micro
Összesen 4923 kcal
  • 19% Fehérje
  • 36% Szénhidrát
  • 8% Zsír
  • 37% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Nátrium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    13.8 g

Zsír

  • Összesen
    5.7 g
  • Telített zsírsav
    2 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    23 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    416.9 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    10 mg
  • Kálcium
    106 mg
  • Vas
    5 mg
  • Magnézium
    86 mg
  • Foszfor
    167 mg
  • Nátrium
    40 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    26.5 g
  • Cukor
    1 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

VÍZ

  • Összesen
    26.6 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    6 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    1 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    3 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    168 micro
  • Kolin:
    38 mg
  • Retinol - A vitamin:
    6 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    0 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    21 micro
Összesen 209 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A babot puhára főzzük (ha konzervet használunk, akkor csak öntsük le a levét, és mossuk át). Ha megfött a bab öntsuk le a levet róla.
  2. Az olajon pirítsuk meg a felkockázott szalonnát, és dínszteljük meg rajta a hagymát és a fokhagymát. Öntsük a főtt babra, és keverjük össze.
  3. A babkeveréket egy olajjal kikent tűzálló tálba öntjük, és erre ráhelyezzük a füstölt csibecombokat. Ráöntjük a húslét/vizet.
  4. Előmelegített sütőbe tesszük sülni 30-35 percre, amíg a hús szépen megpirul.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Tepsi mérete: 35x35
  • Sütés ideje: 30 perc
  • Receptkönyvben: 55
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 9961
  • Feltöltés dátuma: 2011. február 12.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Nagyon finom, enyhén füstölt íze van. Friss kenyérrel a legfinomabb.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...