r
Nosalty Logó

Babérleveles bélszínérme

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Babérleveles bélszínérme
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
130 °C
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 547 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 1091 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
Összesen 190 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    55.8 g

Zsír

  • Összesen
    30.2 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    14 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    2 g
  • Koleszterin
    178 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    943.9 g
  • Cink
    10 mg
  • Szelén
    69 mg
  • Kálcium
    74 mg
  • Vas
    4 mg
  • Magnézium
    63 mg
  • Foszfor
    526 mg
  • Nátrium
    197 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    1.6 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    192.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    49 micro
  • B6 vitamin:
    2 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    12 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    17 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    33 micro
  • Kolin:
    234 mg
  • Retinol - A vitamin:
    47 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    20 micro
  • β-crypt
    2 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    15 micro
Összesen 547 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    111.5 g

Zsír

  • Összesen
    60.4 g
  • Telített zsírsav
    21 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    355 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1887.9 g
  • Cink
    20 mg
  • Szelén
    138 mg
  • Kálcium
    148 mg
  • Vas
    9 mg
  • Magnézium
    127 mg
  • Foszfor
    1052 mg
  • Nátrium
    393 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    3.1 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    384.2 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    97 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    5 micro
  • E vitamin:
    4 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    24 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    34 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    67 micro
  • Kolin:
    467 mg
  • Retinol - A vitamin:
    94 micro
  • α-karotin
    1 micro
  • β-karotin
    40 micro
  • β-crypt
    4 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    29 micro
Összesen 1091 kcal
  • 20% Fehérje
  • 1% Szénhidrát
  • 11% Zsír
  • 69% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Foszfor
  • Nátrium
  • Kálcium
  • Szelén
  • Magnézium

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Riboflavin - B2 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    19.4 g

Zsír

  • Összesen
    10.5 g
  • Telített zsírsav
    4 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    62 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    328.9 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    24 mg
  • Kálcium
    26 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    22 mg
  • Foszfor
    183 mg
  • Nátrium
    69 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    0.5 g
  • Cukor
    0 mg
  • Élelmi rost
    0 mg

VÍZ

  • Összesen
    66.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    17 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    6 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    12 micro
  • Kolin:
    81 mg
  • Retinol - A vitamin:
    16 micro
  • α-karotin
    0 micro
  • β-karotin
    7 micro
  • β-crypt
    1 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    5 micro
Összesen 190 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A bélszíntmegmossuk, szárazra töröljük. A széleit körben megkenjük mustárral. Mindegyik köré 3-3 babérlevelet teszünk, és megkötözzük.
  2. Egy vastag falú serpenyőt felhevítünk, beleöntjük az olajat, és a húst oldalanként 2-3 perc alatt hirtelen megpirítjuk.
  3. A húst kivesszük, egy előmelegített tányérra tesszük, sózzuk, és 130 fokra előmelegített sütőbe toljuk 15-20 percre.
  4. A megmaradt olajat kiöntjük, a serpenyőbe szórjuk a borst. Felöntjük a borpárlattal, és flambírozzuk. Hozzáadjuk a hideg vajat, a mártást sóval ízesítjük, a húsra kanalazzuk, és azonnal tálaljuk.
  • Sütés hőfoka: 130 °C
  • Sütés módja: alul-felül sütés
  • Sütés ideje: 20 perc
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 21
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 1
  • Össznézettség: 6043
  • Feltöltés dátuma: 2011. november 28.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A recept eredete legutóbbi szerzeményem, egy olasz szakácskönyv: Italien -Die landestypische Küche.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

További cikkek