r
Nosalty Logó

Aszalt gyümölcsös sertésrolád

cukormentes laktózmentes gluténmentes tejmentes tojásmentes
Irén
Aszalt gyümölcsös sertésrolád
adag
Előkészítés
perc
Sütés
perc
Összesen
perc
Sütés hőfoka
200 °C
  • 14% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 860 kcal
  • 14% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 3440 kcal
  • 14% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 26% Zsír
Összesen 331 kcal
  • 14% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    36.3 g

Zsír

  • Összesen
    65.6 g
  • Telített zsírsav
    25 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    28 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    9 g
  • Koleszterin
    145 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    1261.3 g
  • Cink
    3 mg
  • Szelén
    36 mg
  • Kálcium
    190 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    54 mg
  • Foszfor
    454 mg
  • Nátrium
    523 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    32 g
  • Cukor
    23 mg
  • Élelmi rost
    4 mg

VÍZ

  • Összesen
    122.5 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    91 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    2 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    67 micro
  • K vitamin:
    16 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    10 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    4 micro
  • Kolin:
    130 mg
  • Retinol - A vitamin:
    36 micro
  • α-karotin
    14 micro
  • β-karotin
    648 micro
  • β-crypt
    23 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    37 micro
Összesen 860 kcal
  • 14% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    145.3 g

Zsír

  • Összesen
    262.2 g
  • Telített zsírsav
    99 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    113 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    36 g
  • Koleszterin
    581 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    5045.1 g
  • Cink
    13 mg
  • Szelén
    143 mg
  • Kálcium
    759 mg
  • Vas
    8 mg
  • Magnézium
    215 mg
  • Foszfor
    1816 mg
  • Nátrium
    2091 mg
  • Réz
    1 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    128.1 g
  • Cukor
    92 mg
  • Élelmi rost
    14 mg

VÍZ

  • Összesen
    490.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    364 micro
  • B6 vitamin:
    3 mg
  • B12 Vitamin:
    3 micro
  • E vitamin:
    7 mg
  • C vitamin:
    2 mg
  • D vitamin:
    266 micro
  • K vitamin:
    63 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    3 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    2 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    39 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    18 micro
  • Kolin:
    521 mg
  • Retinol - A vitamin:
    142 micro
  • α-karotin
    57 micro
  • β-karotin
    2590 micro
  • β-crypt
    93 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    148 micro
Összesen 3440 kcal
  • 14% Fehérje
  • 12% Szénhidrát
  • 26% Zsír
  • 48% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Foszfor
  • Kálcium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • E vitamin:
  • B6 vitamin:
  • Tiamin - B1 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    14 g

Zsír

  • Összesen
    25.2 g
  • Telített zsírsav
    10 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    11 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    3 g
  • Koleszterin
    56 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    485.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    14 mg
  • Kálcium
    73 mg
  • Vas
    1 mg
  • Magnézium
    21 mg
  • Foszfor
    175 mg
  • Nátrium
    201 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    12.3 g
  • Cukor
    9 mg
  • Élelmi rost
    1 mg

VÍZ

  • Összesen
    47.1 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    35 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    0 mg
  • D vitamin:
    26 micro
  • K vitamin:
    6 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    4 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    2 micro
  • Kolin:
    50 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    249 micro
  • β-crypt
    9 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    14 micro
Összesen 331 kcal

Hozzávalók

Elkészítés

  1. A hússzeletet bevágjuk úgy, hogy egy nagyobb szeletet kapjunk, majd kissé kiklopfoljuk.
  2. A szalonnaszeleteket kissé egymásra rakva lerakjuk, hogy akkora nagyságot kapjunk, mint a hús.
  3. A húst ráhelyezzük a szalonára, megszórjuk ételízesítővel, a sajttal, majd a szélénél rakunk egy sor aszalt szilvát, majd barackot, és szorosan felcsavarjuk.
  4. A sertéshálóba csomagoljuk, olajos tepsibe rakjuk, alufóliával letakarva 1 órát sütjük. Leszedjük a fóliát, majd visszarakjuk még 15-20 percre.
  • Sütés hőfoka: 200 °C
  • Sütés ideje: 75 perc
  • Receptkönyvben: 30
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 4
  • Össznézettség: 2749
  • Feltöltés dátuma: 2015. március 06.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

Egy ebéd, ünnepre készült először, azóta már többször készítettem.

Hozzávalók

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...