r
Nosalty Logó

Amerikai káposztasaláta Glaser konyhájából

5,0

2 ÉRTÉKELÉS9 HOZZÁSZÓLÁS

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!
Glaser
Amerikai káposztasaláta Glaser konyhájából
adag
Idő
perc
Költség
olcsó
Nehézség
könnyű

Hozzávalók

319
Kalória
5.5g
Fehérje
24.6g
Szénhidrátok
24.5g
Zsír
291g
Víz
6.5g
Koleszterin
6.7g
Rost
14.4g
Cukor
  • 2% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 319 kcal
  • 2% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 1275 kcal
  • 2% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
Összesen 73 kcal
  • 2% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    5.5 g

Zsír

  • Összesen
    24.5 g
  • Telített zsírsav
    3 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    7 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    668.1 g
  • Cink
    1 mg
  • Szelén
    2 mg
  • Kálcium
    174 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    41 mg
  • Foszfor
    127 mg
  • Nátrium
    321 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    24.6 g
  • Cukor
    14 mg
  • Élelmi rost
    7 mg

Víz

  • Összesen
    291 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    506 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    69 mg
  • D vitamin:
    1 micro
  • K vitamin:
    207 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    109 micro
  • Kolin:
    32 mg
  • Retinol - A vitamin:
    14 micro
  • α-karotin
    1984 micro
  • β-karotin
    4922 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    1 micro
  • Lut-zea
    659 micro
Összesen 319 kcal
  • 2% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    22.1 g

Zsír

  • Összesen
    98 g
  • Telített zsírsav
    14 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    2 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    26 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    2672.6 g
  • Cink
    4 mg
  • Szelén
    8 mg
  • Kálcium
    695 mg
  • Vas
    6 mg
  • Magnézium
    165 mg
  • Foszfor
    510 mg
  • Nátrium
    1284 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    2 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    98.3 g
  • Cukor
    58 mg
  • Élelmi rost
    27 mg

Víz

  • Összesen
    1163.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    2025 micro
  • B6 vitamin:
    1 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    3 mg
  • C vitamin:
    274 mg
  • D vitamin:
    4 micro
  • K vitamin:
    829 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    1 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    5 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    437 micro
  • Kolin:
    129 mg
  • Retinol - A vitamin:
    54 micro
  • α-karotin
    7934 micro
  • β-karotin
    19687 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    2 micro
  • Lut-zea
    2637 micro
Összesen 1275 kcal
  • 2% Fehérje
  • 7% Szénhidrát
  • 7% Zsír
  • 84% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Nátrium
  • Kálcium
  • Foszfor
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • C vitamin:
  • Kolin:
  • β-karotin
  • α-karotin
  • Niacin - B3 vitamin:

Fehérje

  • Összesen
    1.3 g

Zsír

  • Összesen
    5.6 g
  • Telített zsírsav
    1 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    0 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    0 g
  • Koleszterin
    1 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    153.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    40 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    9 mg
  • Foszfor
    29 mg
  • Nátrium
    74 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    5.7 g
  • Cukor
    3 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

Víz

  • Összesen
    66.9 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    116 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    0 mg
  • C vitamin:
    16 mg
  • D vitamin:
    0 micro
  • K vitamin:
    48 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    25 micro
  • Kolin:
    7 mg
  • Retinol - A vitamin:
    3 micro
  • α-karotin
    456 micro
  • β-karotin
    1132 micro
  • β-crypt
    0 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    152 micro
Összesen 73 kcal

Elkészítés

  1. A káposztát vékony szeletekre vágjuk. A sárgarépát durvára reszeljük. A hagymát durvára reszeljük. Az újhagymát vékony karikákra vágjuk.
  2. A káposztát elkavarjuk a sárgarépával és a kétféle hagymával, jól összegyúrjuk.
  3. A joghurtot elkavarjuk a majonézzel, citromlével és az ecettel. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd a káposztához kavarjuk.
  4. A salátát kb. 1 órát hűtőben pihentetjük, hogy az ízek összeérjenek. Ha szükséges, utánaízesítünk.

Recept infó

  • Előkészítés ideje: 15 perc
  • Főzés módja: hidegkonyha

Keverhetünk a salátához még 25 g mazsolát és 25 g durvára vágott mogyorót.

Elmentem a receptkönyvembe

Elmentem a receptkönyvembe

Receptkönyvbe mentéshez kérjük lépj be!
Kinyomtatom
Jegyzetet írok

Jegyzet

Jegyzetíráshoz kérjük lépj be!
Elküldöm e-mailben
Megcsináltam

Bevált ez a recept? Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelés indításához kérjük lépj be!

Bevált ez a recept?

Kíváncsiak vagyunk a véleményedre!

Értékelési útmutató
5 • Egyszerűen imádom, tökéletes lett!
4 • Másodszorra lett az igazi.
3 • Hát...
2 • Vannak gondok.
1 • Soha többet!

Hozzászólások (0)

További receptek

Címlapról ajánljuk

Top Receptek

Borsos tokány

Hentes, zöldborsós vagy éppen borsos tokány, mindegyiket szeretjük. A lényeg, hogy a húst itt is ott is vékony csíkokra vágjuk, és mindenhol valami mással egészül ki az étel. Ennél ...

Banános őzgerinc sütés nélkül

Az interneten böngészve találtam egy Gabriella nevű hölgy blogján ezt a receptet. Nagyon könnyű krémje van, nagyon nagyon finom, és sütni sem kell. A banán helyett tehetünk bele ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!