r
Nosalty Logó

Amarettós panna cotta

cukrot taratalmaz laktózt tartalmaz gluténmentes tejet tartalmaz tojásmentes
Glaser
Amarettós panna cotta
adag
Előkészítés
perc
  • 2% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A panna cottahoz:

A málnaszószhoz:

Összesen 388 kcal
  • 2% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A panna cottahoz:

A málnaszószhoz:

Összesen 1552 kcal
  • 2% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 18% Zsír

A panna cottahoz:

A málnaszószhoz:

Összesen 225 kcal
  • 2% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    4.1 g

Zsír

  • Összesen
    31.3 g
  • Telített zsírsav
    19 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    9 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    111 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    215.1 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    1 mg
  • Kálcium
    82 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    19 mg
  • Foszfor
    77 mg
  • Nátrium
    36 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    23.2 g
  • Cukor
    19 mg
  • Élelmi rost
    3 mg

VÍZ

  • Összesen
    111.7 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    280 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    15 mg
  • D vitamin:
    23 micro
  • K vitamin:
    7 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    15 micro
  • Kolin:
    23 mg
  • Retinol - A vitamin:
    274 micro
  • α-karotin
    8 micro
  • β-karotin
    67 micro
  • β-crypt
    6 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    73 micro
Összesen 388 kcal
  • 2% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    16.5 g

Zsír

  • Összesen
    125 g
  • Telített zsírsav
    77 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    37 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    4 g
  • Koleszterin
    444 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    860.5 g
  • Cink
    2 mg
  • Szelén
    3 mg
  • Kálcium
    328 mg
  • Vas
    2 mg
  • Magnézium
    74 mg
  • Foszfor
    306 mg
  • Nátrium
    144 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    1 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    92.7 g
  • Cukor
    75 mg
  • Élelmi rost
    13 mg

VÍZ

  • Összesen
    447 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    1121 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    1 micro
  • E vitamin:
    5 mg
  • C vitamin:
    60 mg
  • D vitamin:
    92 micro
  • K vitamin:
    26 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    1 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    1 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    62 micro
  • Kolin:
    93 mg
  • Retinol - A vitamin:
    1096 micro
  • α-karotin
    33 micro
  • β-karotin
    269 micro
  • β-crypt
    24 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    290 micro
Összesen 1552 kcal
  • 2% Fehérje
  • 14% Szénhidrát
  • 18% Zsír
  • 66% Víz

TOP ásványi anyagok

  • Kálcium
  • Foszfor
  • Nátrium
  • Magnézium
  • Szelén

TOP vitaminok

  • Kolin:
  • C vitamin:
  • E vitamin:
  • Niacin - B3 vitamin:
  • A vitamin (RAE):

Fehérje

  • Összesen
    2.4 g

Zsír

  • Összesen
    18.1 g
  • Telített zsírsav
    11 g
  • Egyszeresen telítetlen zsírsav:
    5 g
  • Többszörösen telítetlen zsírsav
    1 g
  • Koleszterin
    64 mg

Ásványi anyagok

  • Összesen
    124.7 g
  • Cink
    0 mg
  • Szelén
    0 mg
  • Kálcium
    48 mg
  • Vas
    0 mg
  • Magnézium
    11 mg
  • Foszfor
    44 mg
  • Nátrium
    21 mg
  • Réz
    0 mg
  • Mangán
    0 mg

Szénhidrátok

  • Összesen
    13.4 g
  • Cukor
    11 mg
  • Élelmi rost
    2 mg

VÍZ

  • Összesen
    64.8 g

Vitaminok

  • Összesen
    0
  • A vitamin (RAE):
    163 micro
  • B6 vitamin:
    0 mg
  • B12 Vitamin:
    0 micro
  • E vitamin:
    1 mg
  • C vitamin:
    9 mg
  • D vitamin:
    13 micro
  • K vitamin:
    4 micro
  • Tiamin - B1 vitamin:
    0 mg
  • Riboflavin - B2 vitamin:
    0 mg
  • Niacin - B3 vitamin:
    0 mg
  • Pantoténsav - B5 vitamin:
    0 mg
  • Folsav - B9-vitamin:
    9 micro
  • Kolin:
    13 mg
  • Retinol - A vitamin:
    159 micro
  • α-karotin
    5 micro
  • β-karotin
    39 micro
  • β-crypt
    3 micro
  • Likopin
    0 micro
  • Lut-zea
    42 micro
Összesen 225 kcal

Hozzávalók

A panna cottahoz:

A málnaszószhoz:

Elkészítés

A panna cottahoz:

  1. A zselatint hideg vízbe áztatjuk.
  2. A tejszínt a cukorral, a vaníliarúd kikapart magjával felfőzzük, kb. 3 percig főzzük.
  3. Levesszük a tűzről, és hozzákavarjuk az amarettót és a mandula aromát. Majd felolvasztjuk benne a kicsavart zselatint.
  4. A masszát sűrű szitán átszűrjük, majd 4 pohárba öntjük. Letakarva kb. 5 órára hűtőbe tesszük.
  5. A málnaszószhoz a málnát a porcukorral és narancslével pürésítjük. Sűrű szitán átszűrjük. A málnaszószt elosztjuk a panna cottára, és tálaljuk.
  • Elkészítettem: 1 alkalommal
  • Receptkönyvben: 20
  • Tegnapi nézettség: 0
  • 7 napos nézettség: 0
  • Össznézettség: 2732
  • Feltöltés dátuma: 2014. december 31.

Receptkategóriák

Receptjellemzők

A panna cottat tálalhatjuk málnaszósz helyett kevés étkezési keményítővel besűrített fahéjas szilvakompóttal és durvára vágott karamellás mandulával is.

Hozzávalók

A panna cottahoz:

A málnaszószhoz:

Címlapról ajánljuk

További cikkek