Sertésfül
Leírás
A sertésfül egyike az ún. belsőségeknek. Számos különböző étel készítésénél felhasználhatjuk a konyhában, egyike a disznósajt klasszikus alapanyagainak. A leggyakrabban kocsonya, pörkölt, illetve különböző káposztás ételek ízesítésére használják, azonban ínyencek ehetik pirítva, illetve sütve is, paprikásan, fűszeresen.
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűtőben.
100g Sertésfül
fehérjetartalom
22.45 g
zsírtartalom
82013.86 g
szénhidráttartalom
0.6 g
víztartalom
61.25 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
191 mg
Foszfor
41 mg
Kalcium
21 mg
Magnézium
7 mg
Top vitaminok
B6 vitamin
0.02 g
Niacin - B3 vitamin
0.78 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.11 mg
Tiamin - B1 vitamin
0.08 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
22.45 g
Zsír
telített zsírsav
5.39 g
egyszeresen telített zsírsav
6.86 g
többszörösen telített zsírsav
1.61 g
koleszterin
82 g
ásványi anyagok
Kalcium
21 mg
Vas
2.4 mg
Magnézium
7 mg
Foszfor
41 mg
Nátrium
191 mg
Cink
0.19 mg
Réz
0.006 mg
Mangán
0.012 mg
Szelén
4.3 µg
szénhidrát
víz
61.25 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.08 mg
Riboflavin - B2 vitamin
0.11 mg
Niacin - B3 vitamin
0.78 mg
Pantoténsav - B5 vitamin
0.068 mg
B12 vitamin
0.07 µg
B6 vitamin
0.02 g