Sertésfül

Sertésfül

Leírás

A sertésfül egyike az ún. belsőségeknek. Számos különböző étel készítésénél felhasználhatjuk a konyhában, egyike a disznósajt klasszikus alapanyagainak. A leggyakrabban kocsonya, pörkölt, illetve különböző káposztás ételek ízesítésére használják, azonban ínyencek ehetik pirítva, illetve sütve is, paprikásan, fűszeresen.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Sertésfül

fehérjetartalom

22.45 g

zsírtartalom

82013.86 g

szénhidráttartalom

0.6 g

víztartalom

61.25 g

gramm sertésfül?

Top ásványi anyagok

Nátrium

191 mg

Foszfor

41 mg

Kalcium

21 mg

Magnézium

7 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.02 g

Niacin - B3 vitamin

0.78 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.11 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.08 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

22.45 g

Zsír

telített zsírsav

5.39 g

egyszeresen telített zsírsav

6.86 g

többszörösen telített zsírsav

1.61 g

koleszterin

82 g

ásványi anyagok

Kalcium

21 mg

Vas

2.4 mg

Magnézium

7 mg

Foszfor

41 mg

Nátrium

191 mg

Cink

0.19 mg

Réz

0.006 mg

Mangán

0.012 mg

Szelén

4.3 µg

szénhidrát

víz

61.25 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.08 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.11 mg

Niacin - B3 vitamin

0.78 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.068 mg

B12 vitamin

0.07 µg

B6 vitamin

0.02 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...