Libatepertő

Libatepertő

Leírás

Hízott liba bőrös hájából, olvasztási eljárással készült ter­mék. A libatepertő szabálytalan, változatos alakú, kí­vül barnáspiros, belül barnássárga színű, kívül ropogós, belül szivacsos állományú, jellegzetes ízű és illatú készítmény. A terméket a hízott liba feldolgozásakor, a libacomb és a libamell formázása során kapott, szabálytalan alakú, hússal kissé átszőtt, bőrös libahájból, valamint a zsírszövetből olvasztással állítják elő. A libatepertő a hízottliba-feldolgozás mellék­termékének tekinthető, melyet kenyérrel fo­gyasztunk. Jellegzetes ízének, állományának köszönhetően igen közkedvelt termék.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Libatepertő

fehérjetartalom

16 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm libatepertő?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

16 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Húsvéti sárgatúró

Nyírségi - hajdúsági étel, nálunk húsvéti hagyomány. Mióta eszemet tudom, ismerem ezt a finomságot... :) A templomi szentelésnél a sonka, a kolbász, a kalács és a bor mellett ez az ...

Foszlós kalács húsvéti sonkához

Kihagyhatatlan Húsvétkor! Ha nem sonkához kell, és más az alkalom, akkor csak 8 g sót használjunk, és mazsolát is tehetünk bele. Kellemes Húsvétot kívánok mindenkinek!

Hagyományos méteres kalács

A méteres kalács vagy méteres sütemény a húsvéti klasszikusok közé sorolható, amivel lehet sokan nem is találkoztak még. Aki viszont ismeri, annak biztosan közel áll a szívéhez. ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!