Hollandi mártás
Leírás
Népszerű meleg alapmártás, amelyet vaj, tojássárgája, só, citromlé és fehérbors vagy cayenne bors felhasználásával készítünk. Sűrű, opálos, sárga színű mártás, amelyet zöldségételekkel fogyaszthatunk. Késztermékként is beszerezhető, de kevés gyakorlással otthon is elkészíthető. fotó: Johnny Hunter http://www.flickr.com/photos/jonnyhunter/461458850
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Száraz, hűvös helyen.
100g Hollandi mártás
fehérjetartalom
1 g
zsírtartalom
4 g
szénhidráttartalom
2 g
víztartalom
0 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
500 mg
Top vitaminok
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
1 g
Zsír
telített zsírsav
4 g
ásványi anyagok
Nátrium
500 mg
szénhidrát
vitaminok