Golden szirup
Leírás
A golden szirup vagy keményítő/melasz szirup a cukorgyártás folyamatában előállított magas cukortartalmú folyadék, melyet már régóta használnak az édesipari és cukrászati technológiákban. A cukorral ellentétben nem csomósodik és kristályosodik, ezért kényes desszerteknél vagy tortamázak készítéséhez ajánljuk. Mézhez hasonlatos színű, lágy textúrájú alapanyag, melyet gyakran használnak méz helyettesítésére. A receptekben gyakran szereplő kukoricaszirup helyett is bátran használhatjuk. (forrás: culinaris.hu)
Mikor vegyem
Bármikor.
hogyan tároljam
Hűvös helyen.
100g Golden szirup
fehérjetartalom
0 g
zsírtartalom
0 g
szénhidráttartalom
76.79 g
víztartalom
22.81 g
Top ásványi anyagok
Nátrium
62 mg
Kalcium
13 mg
Magnézium
1 mg
Cink
0.44 mg
Top vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.059 mg
Tápanyagtartalom / 100 gramm
fehérje
0 g
Zsír
ásványi anyagok
Kalcium
13 mg
Magnézium
1 mg
Nátrium
62 mg
Cink
0.44 mg
Szelén
0.7 µg
szénhidrát
cukor
76.77 g
víz
22.81 g
vitaminok
Tiamin - B1 vitamin
0.059 mg