Ecetes gyöngyhagyma

Ecetes gyöngyhagyma

Leírás

A gyöngyhagyma gyöngyházfényű külsejű hagymaféle. Mint minden hagyma, a gyöngyhagyma is magas vitamin- és ásványianyag tartalmú zöldség, fogyasztása serkenti a vérkeringést, csökkenti a vérnyomást, emellett azonban a gyöngyhagyma tápértéke és antioxidáns tartalma jóval magasabb, mint pl. a vöröshagymáé, íze is édeskésebb, lágyabb. Az ecetben eltett gyöngyhagyma remek savanyúság húsételek mellé, omlettekhez is jól illik. Házilag is könnyedén előállítható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Ecetes gyöngyhagyma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

11 g

víztartalom

0 g

gramm ecetes gyöngyhagyma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Az orchidea jobban szereti, mint a vizet: csak 2 evőkanál...

Az orchideák csoportja az egyik legsokszínűbb virágcsoport, több mint 25 000 fajával. Itthon is előszeretettel tartjuk a lakásban, mivel azonban elég kényes növény, muszáj kellő figyelemmel gondoskodni róla. Mutatunk egy szuper trükköt a locsolásához, amivel egész évben virágoztathatod!

Top Receptek

Sonkás tészta

A húsvéti sonkaszezon befejező felvonása a sonkás tészta főzés. Lehet bármikor készíteni, de húsvéti sonkából a legfinomabb és a legpraktikusabb is. Ilyenkor igazi hagyományos ...

Hoppá!

Recept beküldéséhez be kell jelentkezned!