Bagel

Bagel

Leírás

Eredetileg lengyel származású péksütemény, jellegzetes, gyűrű alakra formázva. Különlegessége még, hogy sütés előtt forró (nem lobogó), cukros vízben fél-1 percig főzzük a tésztakarikákat és csak utána kerülnek a sütőbe. fotó: flickr/blinq

Mikor vegyem

bármikor

hogyan tároljam

Száraz helyen, konyharuhában, kenyértartóban.

100g Bagel

fehérjetartalom

10.2 g

zsírtartalom

1.226 g

szénhidráttartalom

48.89 g

víztartalom

37.55 g

gramm bagel?

Top ásványi anyagok

Nátrium

439 mg

Foszfor

142 mg

Magnézium

51 mg

Kalcium

20 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.147 g

Kolin

9.8 mg

Niacin - B3 vitamin

3.37 mg

Tiamin - B1 vitamin

0.403 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

10.2 g

Zsír

egyszeresen telített zsírsav

0.29 g

többszörösen telített zsírsav

0.936 g

ásványi anyagok

Kalcium

20 mg

Vas

2.76 mg

Magnézium

51 mg

Foszfor

142 mg

Nátrium

439 mg

Cink

1.1 mg

Réz

0.175 mg

Mangán

1.43 mg

Szelén

28.7 µg

szénhidrát

rost

4.1 g

cukor

6.12 g

víz

37.55 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.403 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.209 mg

Niacin - B3 vitamin

3.37 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.375 mg

Folát

76 µg

Folsav

46 µg

Kolin

9.8 mg

Béta-karotin

2 µg

Lutein+zeaxantin

88 µg

E vitamin

0.32 mg

K vitamin

1.5 µg

B6 vitamin

0.147 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...