Angolszalonna

Angolszalonna

Leírás

Húsos szalonna, keresztmetszetének legalább 60%-a hús. Úgy készítik, hogy a karajt kicsontozzák, a bőrt általában, a szalonnát mindenképpen rajtahagyják, sózással, pácolással érlelik, majd füstölik. fotó: flickr / joshpuffpuff http://www.flickr.com/photos/joshpuffpuff/7013739637

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Hűtőben, légmentesen zárható dobozban, csomagolásban.

100g Angolszalonna

fehérjetartalom

17 g

zsírtartalom

3 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm angolszalonna?

Top ásványi anyagok

Nátrium

1800 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

17 g

Zsír

telített zsírsav

3 g

ásványi anyagok

Nátrium

1800 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 opció, ahonnan szilveszterre hidegtálat, kocsonyát vagy aprósütit rendelhetsz

A szilveszteri bulikat saját bevallása szerint senki nem szereti, de azért mindenki megy valahová. Ez is egy olyan nap, mint a többi, vélik sokan, de azért főznek lencsét, korhelylevest, és mindenkinek megvannak a kis babonái, amiktől szebb, jobb, boldogabb új évet remélnek. Ebben nem tudunk segíteni, de ha december 31-én vendégeket vártok, mutatjuk, honnan lehet rendelni aprósütit, hidegtálat, és hol találtok isteni kocsonyát, ha ahhoz van kedvetek.

Kormos Lili

További cikkek

Top Receptek

Hagyományos édes fánk

Életem első fánkját még lánykoromban készítettem. Kemény lett és száraz. Ezután évek teltek el és eszembe sem jutott, hogy újra nekiálljak. A kisfiam nagy fánkrajongó. Mondjuk is a ...